Pollarivalaisin

Pollarivalaisimet -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta. Lamellit kuvun sisällä luovat eloisuutta ja ehkäisevät häikäi. Valaise kotisi tyylikkäästi myös ulkoa.


Tutustu laajaan valikoimaan ulkoseinävalaisimia, pylväsvalaisimia ja pollarivalaisimia. Tehokkaita ja tyylikkäitä E27-kantaisia ja LED pollarivalaisimia pihapiiriin, tuoteryhmässä myös jalustat ja pylväsosat. Kallio pollarivalaisin IP44.

Funktionaaliseen valaisinsarjaan kuuluvat pollari ja viisto seinävalaisin. Puistola pollarivalaisin IP44. Roiskevesisuojatun rungon viimeistely on harmaa kivipinnoite tai polttopulverimaalattu, mattapintainen antrasiitti. Park pollarivalaisin IP44. Valoa sirottavat lamellit kuvun sisällä ovat harjattua terästä.


Klassisen ajattomat seinä- ja pollarivalaisimet piha-alueille, käytäville ja julkisivujen yhteyteen. Korroosiotakuu vuotta. Kaunis ja näyttävä pollarivalaisin pihapiiriin.


Runko ruostumatonta terästä.

Selkeälinjainen ulkovalaisin. Kupu polykarbonaattia, posliininen lampunpidin. Valonlähde E27-kantainen maks 60W ei siälly pakkaukseen. Asennus tukevaan alustaan. Kupu opaloitua polykarbonaattia, silikonitiivisteet ja ruostumattomat ruuvit.


Valonlähteet Monimetallilamppu (HIT- CRI) 35W tai pienoisloistelamppu (TC-T) 26W. Kuvaus, Averia - ulkovalaisinsarjasta löytyy valaisimet koko pihapiiriin. Sarja muodostuu yhtenäisestä kokonaisuudesta seinä- ja pylväsvalaisimia. Perusmateriaaleina on sekä aito kupari, että . Tuotemerkki, KONSTSMIDE GNOSJÖ. Toimittaja, Ensto Lighting Oy.


Malmbergs Fenix harmaa 9W IPLED- pollarivalaisin valualumiinirungolla ja kirkkaalla lasikuvulla. Musta alumiinirunko, kirkas akryyliraita. Kanta GU1 polttimo ei sisälly.


Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun › Siirry tuotevertailuun (0). Kurt- pollarivalaisin on tyylikäs ja moderni valaisin. Siinä on yksinkertainen muotoilu ja selkeät linjat.


Kuvussa on erikoiset varjostimet, joiden alta heijastuu valo kivasti.

Avaa uuteen ikkunaan Edellinen Seuraava. Upotettavat seinävalaisimet. Pintaan asennettavat seinävalaisimet. Maahan upotettavat valaisimet. Ecovalo BALK, pollarivalaisimet.


KESTÄVÄ JA MONIPUOLINEN LED- POLLARIVALAISIN. Pihapiiriin sekä julkisille paikoille soveltuva pollarivalaisin. Voit valita pylväskorkeuden sekä materiaalin sijaintikohteen mukaan.


Tunnusomaista Focus valaisimille on katsojaa ohjaava valojuova valaisimen kyljessä. Focus pollarivalaisimia on kahta eri korkeutta, matala 3mm ja pidempi 6mm. Valonlähteeksi voi valita säästölamppu tai halogeenilamppu Elampunkannalla. Kurt-pollarivalaisimessa on yksinkertainen muotoilu sekä harmaa väri.


Niiden alta heijastuu valo hauskasti ja tehokkaasti. Materiaali: metalli, lasi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit