Lehtipuhallin polttomoottori

Reppumallinen polttomoottorikäyttöinen 4cc, 2-tahtinen lehtipuhallin. Valikoimassa puhaltimet niin kotiin kuin ammattikäyttöön. Stiga ja Stihl lehtipuhaltimet.


Stihl puhaltimet ainoastaan myymälänouto tai kotiin kuljetus pk- seudulla. Lehtipuhaltimet myös osamaksulla suoraan verkkokaupan kassalta! Vanhan puhaltimen tunnit alkaa tulla täyteen ja pitäisi löytää toimiva ja tehokas laite.

Kokeilin Ryobin mallia, tuntui tehottomalta. Tehokas reppumallin lehtipuhallin pihanhoitoon. Helppokäyttöinen ja kompakti lehtipuhallin. Mainio kotipihan työväline on tasapainoinen ja helposti käsiteltävä.


Erittäin hyvä puhallusteho ja käyttöominaisuudet. Mukana pyöreä ja litteä suulake. Pieni kulutus ja alhaisemmat päästö- ja meluarvot.


Erinomainen käsiteltävyys ja nopea käyttöönotto, tehokas tärinänvaimennus.

Käyttöedut 4-tahtimoottorilla pienempi kulutus sekä alhaisemmat päästö- ja meluarvot. Ei enää bensasekoituksia: lisää tankkiin puhdasta . Jonköping polttomoottori lehtipuhallin. Puhaltaa vaivattomasti pölyt, roskatja puunlehdet pihoilta. Tästä erinomaisesti toimiva reppumallinen kevyt ja tehokas polttomoottorilehtipuhallin. Hackfors polttomoottori lehtipuhallin reppumalli 2-tahti.


Asiakasarviot: Polttomoottori lehtipuhallin 5hp, reppumalli. Arvioiden keskiarvo: 2. Puhaltimen käyttötarkoitus vaikuttaa hyvin itsestään selvältä: lehtipuhallin puhaltaa lehdet ja muut roskat pois pihoilta ja kulkuväyliltä. Itse asiassa lehtipuhallin on kuitenkin paljon monikäyttöisempi työväline kuin ensiksi voisi ajatella. Sillä voidaan puhaltaa pakkaslumet pois katolta, kuivata autoja sekä puhdistaa varastoja . Tehokkaat lehtipuhaltimet tuovat helpotusta syksyn lehtien siivoukseen, aina edulliseen hintaan Bauhausista, myös nettikaupasta. Puhaltimella saat kätevästi puhtaaksi niin pihakivetysten reun.


Meilä on reppumallinen, ja sen kans on näppärä liikkua (minä pikkunen nainenkin jaksan kantaa ja puhaltaa). Pitää joo pirun pahaa ääntä, mutta jos on naapurit lähellä ja alhasen melusietokyvyn omaavia, heidän kanssaan kaiketi voi sopia . GW0Saatavilla verkkokaupasta. GW0Saatavilla verkkokaupasta.

LEHTIPUHALLIN 80V LI-ION RUNKO HARJATON - GW081. Joissakin vehkeissä on noita. Onko jollakin kokemuksia näistä halpiksista? FI:stä lehtipuhallin polttomoottorilla vertailet tuotteita k. Sisältää mustan keräyspussin.


Meiltä löydät polttomoottori -, sähkö- ja akkukäyttöiset lehtipuhaltimet suoraan myymälästä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit