Lattiahiomakoneen laikat

Halkaisija 115mm, vahvuus 0mm. Lattiahiomakoneen laikka 4mm. Laadukas metallin katkaisuun tarkoitettu laikka , kulmahiomakoneeseen. Sähkötyökoneiden maahantuontiliike ammattikäyttöön. Meiltä löydät timanttiporakoneet, betonihiomakoneet, polttomoottoriporakoneet, paineilmapetkeleet, timanttilaikat ja uutuus levyhissit.


Terassin hionta käyttäen Columbus lattiahiomakonetta. Samalla koneella voit hioa myös lauta ja. COM on yhdistynyt FIKSUHINTA. Yhdistyminen mahdollistaa aiempaa nopeammat toimitukset.


Tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti. Jos et löydä etsimääsi tuotetta jota olet meiltä aiemmin tilannut,. HH Tuonti tarjoaa laadukkaat koneet ja tarvikkeet kiinnittämiseen ja rakentamiseen. Hiomanauhat ja hiomapaperit konekäyttöön.


Paperiselkäisinä ja kangasselkäisinä. Viime viikonloppuna hiottiin oma lattia ja kokeiltiin kiven laikkaa ensin mutta on se raskas ja se hiontakone ei mennyt suorassa tuon laikan kanssa. Reipas 120m² lattia-alaa ja meni kaksi kaksipuolista laikka.


Bosch hiomapaperi Multi 10kpl Wood. Hiomapaperit monitoimihiomakoneille. Karkeudet K4 K6 K8 K12 K180. Kävin perjantaina töiden jälkeen hakemassa vuokralle lattiahiomakoneen ja kysyin samalla olisiko jotain sopivaa laikkaa ? Sieltä nasahti kouraan tuollainen kuparilaikka, joka näytti aika järeältä hommaan.


Kävin varmuudeksi hakemassa pari paperilaikkaa (karkeus 16). Ajattelin, että kokeilen niillä ensin ja . Hidaskierroksinen kone lattioiden hiontaan, maalinpoistoon ja liiman poistoon betonipinnoilta. Soveltuu puulattioille, betonilattioille…Meiltä saat kaikki tarvittavat hiomapaperit, hiomaverkot, wolfram- laikat , hiomakivialustat, timanttialustat jne. Pulttikiinnitteinen kivialusta.


Valinnaiset voimanlähteet, Bensiini- ja sähkökäyttöisiä malleja saatavana. Vaakatasossa, vastasuuntaan pyörivät laikat , Antaa paremman stabiliteetin. Integroitu Painolevy erikois- järjestelmä, Vakioversio, hv kone ja valinnaisesti saatavana oleva hv versio, joihin voidaan asentaa kg . Aramis SHS koneiden harjasvetoalusta saa aikaan voimakkaamman ilmavirran ylöspäin, jolloin koneen voimakkaan laikkapaineen 7-kg ansiosta lattiasta irronnut lika ja pesuneste imeytyvät laikan sisälle jäähdyttäen samalla laikkaa. Vetoalusta on kiinteästi asennettu.


SHS käyttö on kielletty ilman laikkaa. Uraleikkuri 1mm, (max.syvyys mm).

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit