Lammi kivitalo kokemuksia

Omaa kokemusta on vähän, mutta omatoimisesti rakentelen ja remontoin kotona ja luottamusta löytyy ommiin näppeihin sen verran, että uskallan tätä. Te, jotka olette päätyneet kivitaloon perustelkaa, miksi päädyitte siihen. Lammilla on huono palvelu. Mitä tekisitte toisin jos nyt jälkikäteen voisitte päättää?


Missä seikoissa on tullut kivitaloa rakentaessa yllätyksiä eniten(rahallisesti, työmäärällisesti tms.)?

Onko kukaan rakentamut ns. Tämä on äärimmäisen tukeva -verrattuna edelliseen puurakenteiseen tiiliverhoiltuun taloon- hiljainen, talvella lämmin ja kesällä viileä. Jos vielä joskus rakennan joskus niin kivitalo siitäkin tulee.


Ja juu, tiedän kyllä että Siporex kelluu = ei se mikään kivitalo ole jne. Talon koko kasvoi reilusti vanhaan verrattuna, sähkölasku . Siis vaan talon kustannukset, ei tontin? Tämä edessä, kertokaa kokemuksia !

Jos kyseessä on oikea kivitalo, jossa kantava seinärakenne ei ole puuta, niin sellainen maksaa. Yleensä näissä käytetään laadukkaita materiaaleja ja. Tontti on ja rakentamista suunnitellaan. Millaisia kokemuksia teillä on? Kaikenlaiset kokemukset jämerä-talosta?


Talojen runkomateriaalina käytetään lämpöeristettyjä betoniharkkoja ja jokainen talo suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Kivitalon kustannuksista vastausta 16. Passiivikivitalot ovat Suomessa johtava talotoimittaja sillä saralla ja heillä on Suomessa eniten kokemusta neopor-harkkotalo rakentamisesta. Paaluttajaksi valitsimme Mykrän. Keskusteyhteys Mykrään oli erinomainen ja he hoitivat hyvin naapuritalojen katselmukset.


Viimeisen tarjousvertailun osalta päätös tehtiin näiden kahden välillä käytännössä enää puhtaasti hintatekijöistä johtuen. Sipen mukaan huomaa selvästi, että kyseessä on pitkän linjan ammattitaitoiset tekijät. Santarannassa ei ole yhtään 90° kulmaa.


Itseäni - kuten varmaan monia muitakin - on askartanut, paljonko joutuu maksamaan talopaketista, joten päätin jakaa saamani hintatiedot tässä ja nyt. Kilpailutimme neljä kivitalotoimittajaa. Leca harkko eristeellä maksaa n.

Runkourakka, Sähköurakka, LVI urakka ja Maalämpöurakka. Sekä paljon muuta tekemistä. Tämä oli ehkä uskomattomimpia kokemuksia rakennusprokjektissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit