Kiinnitystulppa

Ennen muovisia kiinnitystulppia. Kiinnitystulppia on monen kokoisia, jotta voi käyttää erikokoisia ruuveja. Jokainen rakennusmateriaali vaatii omanlaisensa kiinnitystulpan. Saatavana on erilaisia kiinnitystulppia erityistarkoituksiin, ja usein niiden kiinnitysvoima on suurempi kuin yleismallisten kiinnitystulppien. Kun olet löytänyt tarkoitukseen sopivan kiinnitystulpan , seuraava vaihe on oikean koon valitseminen.


Kun haluat kiinnittää esineen seinään tai kattoon, tarvitset kiinnitystulppia ruuvien kiinnitystä varten. KIINNITYSTULPPA DELTA MS 100KPL. Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa heti saatavilla Sopimushintasi . Säätökarmiruvi betonipinnoille ja tiiliseiniin.


Ruuvi asennetaan käyttämällä 8mm nailontulppaa. Poraa Ø8mm reikä kiinnitettävän kappaleen läpi. Asenna kiinnitystulppa ja säätökarmiruuvi puhdistettuun reikään. Kiristä ruuvi koneella oikeaan syvyyteen.


Eristetulppa eurooppalaisella teknisellä hyväksynnällä upotettuun tai kiinteään pinta-asennukseen. Mitä tarkoittaa kiinnitystulppa. Ilmainen sivistyssanakirja. Deltan MS- kiinnitystulppia käytetään NB-sokkelilevyjen kiinnittämiseen.


Tarvikkeet rakennustyömaal. Asiakkaiden kysymyksiä ja kommentteja: 26. Sokkelilevyn kiinnitystulppa nauloineen. Saatavuus myymälöittäin: Katso tarkemmat toimitusehdot. Valitse myymälä, Espoo, Hämeenlinna, Helsinki . Varastossa: Toimitusaika normaalisti 1-arkipäivää.


Tuotteen paino: 0kg. Delta MS- kiinnitystulppia käytetään Delta NB-sokkelilevyjen kiinnittämiseen. Pakkauksessa 1kpl nauloja. Samat kiinnikkeet käyvät useille eri pinnoille, mutta oikean kiinnitystavan ansiosta rakenne pysyy paikoillaan kauemmin ja seinä ehjänä. Keveiden esineiden ripustamiseen riittää yleensä tavallinen kiinnitystulppa eli proppu ja siihen sopiva ruuvi.


Poikkeuksia ovat levyrakenteiset seinät, jotka tarvitsevat . CLAS OHLSON Kipsitulppa 3. Seinätikkaan lämpörappauskiinnike 3€.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit