Itse tehty sängynpääty laminaatista

Tee itse tyylikäs katseenvangitsija makuuhuoneeseen. Tämä sängynpääty syntyy helposti vanerista, laminaatista ja reunalistasta. Ja yleensä myöskin se penspiraatio iskee kaikkeen ei mun mielestä niin olennaiseen. Esimerkiksi jos täytyy pistää paikoilleen lattialista, se on aivan ylitsepääsemättömän vaikeaa, mutta kun täytyy ( miehen mielestä ) tehdä vessaan valaisin, se tehdään tai jos sänky kaipaa sängynpäätyä - sekin tehdään.


Olen ostanut pellavalakanat HM:sta.

Osa kokee kyseiset lakanat hankaliksi, koska toisessa päässä ei ole reikiä mikä tekisi peiton laittamisen helpommaksi. Minä en henkilökohtaisesti koe tätä ongelmaksi :). Itsetehty sängynpääty laminaatista. Vanhat lukijat varmasti muistavatkin, kun tein sängynpäädyn . Näin syntyy kätevästi upea sängynpääty makuuhuoneen sisustuksen piristykseksi.


Lue vinkit ja käy hommiin! Sen jälkeen menin itse vaahtomuovin päälle ja painollani painoin sitä levyä vasten.

Liimahuuruissa en näemmä muistanut kuvata liimavaihetta, mutta tässä kuvassa levy ja vaahtomuovi ovat . Edullinen ja näyttävä sekä yksilöllinen sängynpääty tapetoimalla ja lattialaminaatilla helposti ja nopeasti. Työohjeet: Mittaa ja merkkaa sängynpäädyn paikka seinään. Liisteröi haluamillesi kohdille molemmin puolin tapettivuodat. Laminoi seinä tapettivuotien välistä pystysuuntaisesti täysimittaisilla laminaateilla lattialistan . Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta sängynpääty. StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat.


Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön - jaa inspiraatio! No nyt on isännällä ja emännällä kauan odotettu sängynpääty ! Siitä tuli juuri sellainen kuin pitikin, ja täysin itse tehden. Eikä tullut kalliiksi - kustannuksia toi ainoastaan 3€ maksanut verhoilukangas, joka kiinnitettiin pintaan. Runko on tehty raksalta jääneistä ylijäämäpaneeleista ja pintakankaan alla . Vuoteeseemme mittatilauksena tehty syvänapitettu sängynpääty. Itse rakennettu sängynpääty ei vaadi suuria investointeja, ja sillä voit luoda makuuhuoneeseen täysin uudenlaisen tunnelman.


Meillä myös pikkasen erikoinen sängynpääty , tehty parketista.

Lattiaremontista on jäänyt varastoon laminaattia. Mittatilaustyönä teetetty pellavainen päiväpeitto on unelmani, johon en vielä ole raaskinut itse panostaa. Tee tyylikäs katseenvangitsija makuuhuoneeseen. Sängynpääty syntyy helposti vanerista, laminaatista. Mietin voiko sängynpäädyn tehdä styroksista?


Enpä itse huomannu ollenkaan miltä kuvassa näyttää :D. Itse laittaisin vielä pehmusteeksi kerroksen vanua tms. Itse haaveilen tuollaisesta vanhoista lankuista tehdystä päädystä.


Ei ehkä ihan noin korkeaa, mutta jotakin tuon tyylistä… Senhän voi toteuttaa mistä vaan, laminaatista , parketista, lankuista, mistä vaan! Joku näppärä voisi saada siihen lasiset tasot yöpöysiksikin kiinni… hmm. Meidän itsetehty sängynpääty sai lisäosan. Eteen leikattiin vanerista samankokoinen levy, ja sängynpäädyn väri vaihtui vaalean puun väriseksi.


Olisin toivonut jopa enemmän puunsyykuvioita levyyn, mutta tässä ei sitä ollut enempää. Sitten kun kyllästyttää voi levyn vain ottaa pois ja . Tämän Pin-lisäyksen löysi katri lappalainen. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin.


Sänky siirtyi sivuseinältä ikkunan eteen. Nyt se sai uuden kerroksen valkoista vahaa pintaansa. Matot tein itse vanhoista nukkamatoista maalaamalla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit