Isku vaatekaappi

Palvelevat huonekalumyymälämme auttavat huonekalujen valinnassa ja kaikissa sisustamiseen liittyvissä asioissa. Tee valitus toisesta kuvasta. Tendo-säilytyskalusteet muodostavat linjakkaan ja modernin sarjan.


Tehokkaan ja monipuolisen moduulimitoituksen avulla saadaan toimivia kokonaisratkaisuja. Hyllyköt voidaan varustaa lasi- tai umpiovilla. Isku puoliovikaappi 204cm.

Laajalla lisävarustevalikoimalla saadaan varmistettua säilytysratkaisun toimivuus yksilöllisesti. Tendo-liukuovikaapit on aina toimiva sisustusratkaisu. Modularisoinnin ansiosta liukuovikaapeilla voidaan toteuttaa joustavasti eri korkeudet ja leveydet käyttötarkoituksen mukaan. Saatavilla antimikrobisena.


Suunnittelija: Juha Lätti. SäilytysjärjestelmätTilanjakajat Tendo. Kiinnostuitko tuotteesta?


Tendon 4ja 8mm leveiden kaappien päälle voidaan asentaa korotuskansia, jolloin taso nousee sopivaksi esitystilanteisiin.

Yksiköitä voidaan käyttää neuvottelu- ja luentotilojen puhujanpöytänä ja AV-laitteiden aputasona sekä säilyttiminä. Tuotteeseen ei lisätä alv:a). Varmista saatavuus myyjältä. Hinta: 1€, varastossa kpl.


Kierrätetyt toimistokalusteet edullisesti – Kalustekopla . ISKU kaappi kapea, Valkoinen l. Tyylikäs vaatekaappi on sisustuksen näkyvä osa. Meiltä myös lisätarvikkeet kuten hyllyt ja laatikostot sivustolla JYSK. Ei priimakuntoinen enää mutta ajaa hyvin asiansa ja tämähän on. Näytä vain tarjoukset ja . Komero valikoimastamme löydät liukuovikomerot, saranaovikomerot, mittatilauskomerot, mittatilausliukuovet ja kaiken tarvittavan kodin säilytyskalusteisiin!


Pitkään tutkimme ja vertailimme Ikean eri kaappityyppejä. Ei tulleet oikeestaan juuri kallimmaksikaan. Vakiona 180ast saranat ja kotiinkuljetus, joka toimi hyvin.


Totesimme ne myös paljon laadukkaammiksi kuin Ikean rojut. Viimeistely ja pinnanlaatu . Tykkäämällä osallistut Ruotsin muumimukin arvontaan!

Laadukas ja tukeva peililiukuovellinen vaatekomero. Sisällä sekä vaatetanko että hyllyjä. Tyylikkäät, lukittavat toimistokaapit, esitehyllyt mainoksille ja lokerokaapit. Korkeita ja matalia kaappimalleja eri väreissä. Kaappimme ja esitehyllymme sopivat hyvin erilaisiin toimisto- ja työympäristöihin.


NELJÄ KAPPALETTA TUOLEJA. Martela Conti-ovikaappi, moduulia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit