Doula koulutus

Yhdistyksen vapaaehtoisten ja ammattidoulien määrä on kasvanut niin paljon, että listaus oli jo vaikea hahmottaa ja ylläpitää. Vapaaehtoiset doulat toimivat doularyhmissä tai täysin itsenäisesti. Myös vapaaehtoisia doulia. Tervetuloa kouluttautumaan doulaksi ! Sain kunnian olla DONAn perustajan Penny Simkinin koulutuksessa ja nyt minulla on ilo tarjota DONAn . Kätilötalon kätilöt toimivat sairaalasynnytyksissä myös doulina pääkaupunkiseudulla.


Kätilödoula toimii ensin kätilön ominaisuudessa kotona, jossa tutussa ympäristössä ja kätilön läsnäolon myötävaikutuksella synnytys voi edetä jo pitkälle ennen sairaalaan siirtymistä. Sairaalaan siirryttäessä oma kätilö toimii doulan. Olen kysellyt kunnollisen doula - koulutuksen perään ja laitoinkin eilen illalla sähköpostia asiasta yhdelle henkilölle. Luin äsken mailit ja siellä odottikin jo vastaus -MIELUINEN SELLAINEN. Suomeen ollaan järjestämässä virallinen DONA- doulakoulutus!


Odotan kurssia innolla ja toivon . Baby blues – vauvaperhetyön doulat ovat vapaaehtoisia naisia, jotka saavat koulutusta , vertaistukea ja työnohjausta synnytystukihenkilönä toimimiseen. Onko käynyt jonkin koulutuksen ? Miksi on ryhtynyt doulaksi ? Kuinka monta kertaa tapaa synnyttäjän? Onko doula varmasti hälytettävissä paikalle ympäri vuorokauden ja kuinka nopeasti pääsee paikalle? Ammattidoulan veloitus vaihtelee paikkakunnittain ja doulan koulutuksen mukaan.


Joidenkin doulien palveluista saattaa saada kotitalousvähennyksen. Suomessa doula ei ole suojattu ammattinimike, eli kuka tahansa, millä koulutuksella tahansa, voi . Helkä- synnytyslauluohjaajan koulutus. Hinta 2euroa sisältää Alv.


Koulutukseni tähän mennessä. Doula varautuu olemaan mukana . Suosittelen Elinan doulapalveluita suurella lämmöllä, itse en lähtisi enää koskaan raskausaikaan tai synnyttämään ilman doulaa. Yksityisten doulien koulutuspohja vaihtelee melko paljon ja koulutuksena yksityi- sellä doulalla voi olla muun muassa kätilön koulutus tai kansainvälinen doula - koulutus esimerkiksi Dona Internationalin kautta. Useimmat yksityiset doulat ovat suorittaneet sertifioidun doulan pätevyyden, jonka Suomessa voi . Olen toinen perustajista ja kokemukseni on, että perheet hyötyvät raskaus-, synnytys ja imetystuesta, jota doula voi tarjota. Haluamme tarjota perheille myös koulutuksia ! Joskus hän voi olla erittäin hyvä tuki ja apu synnyttäjälle jos mies jostain syystä ei pysty siihen.


Täytyy olla sopiva pari että synkkaa koska on todella erikoinen tilanne synnyttäjälle että on lähes tuntematon mukana, ystävä ei sovi mielestäni vaan täytyy olla doula koulutus taustalla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit