Byggmax kangasala

Osta turvallisesti netistä. Päätöksellä ei ole henkilöstövaikutuksia. Byggmax sulkee liikkeitään. Aloita säästäminen Tiendeossa!


Neuvotteluissa voidaan päätyä irtisanomaan enintään työntekijää. Ketjulla on myymälää Ruotsissa ja seitsemän Norjassa. Samalla kellonlyömällä Seinäjoella avattiin 12.


Olemme etsineet jo jonkin aikaa kauppapaikkaa Tampereen seudulta. Olen iloinen, että se löytyi . Suljettavien liikkeiden . Surkee määrä ( alle 10) ahtaita parkkipaikkoja. Vastikään uudet myymälät Kangasalle ja Pirkkalaan avanneesta yhtiöstä myönnetään, että halua laajenemiselle on yhä. Sanoin viime kesänä eräässä haastattelussa sivulauseessa, että . Satoja lattioita lisää osoitteessa byggmax. Virkkusen mukaan yt-neuvotteluiden syynä on se, että myymälät ovat kannattomattomia.


Vakituisen henkilökunnan osa- aikaistamisesta neuvotellaan Vantaalla ja Lahdessa. Seinäjoen myymälässä on viisi vakituista työntekijää, . CKftj7Dx_scCFaLacgodkHQM3Q. Kangasalan myymälässä yt-neuvottelut ovat vielä kesken. Neuvottelut voivat johtaa enintään viiden myymälän sulkemiseen ja palvelussuhteen päättymiseen. Kahden myymälän toimintaa saatetaan lisäksi supistaa.


Oulusta irtisanotaan kolme työntekijää lakkautuksen seurauksena. Lisäksi tarkastelussa ovat kaikkien em. Useammin asioidessani olen huomannut, että itse asiassa asia on täysin päinvastoin. Tammerkosken patohanke - Tampere.


Koskelonkulma, teollisuushalli Espoo, Orikedon keittiötukku, Turku, Valuraudankuja, teollisuushalli . Det framgår av ett pressmeddelande. Petri Huikuri Asennuspalvelut. Förändringarna leder till uppsägning av totalt anställda.


Den nya butiken i Riihimäki kommer att sysselsätta fem personer. The company is aiming to expand its national .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit