Alumiini l'profiili

Tutustu tästä kattavaan tuotevalikoimaan kategoriassa Teräs- ja alumiiniprofiilit ja tilaa tuotteet helposti verkkokaupastamme - Nopea toimitus! Valikoimaamme kuuluvat alla olevan luettelon mukaiset vakioprofiilimuodot , joita valmistamme yleisimmistä alumiiniprofiileihin käytetyistä seoksista. Tarkempia tietoja vakioprofiileista, profiilien toleransseista tai erikoisprofiileista saatte palvelumyynnistämme.


Emme vastaa luettelossa mahdollisesti esiintyvistä . Tarkista tämänhetkiset valuuttakurssit ja muunna valuuttaa here.

Evästeitä käytetään parantamaan käyttäjäkokemusta sivuillamme sekä keräämään tietoa siitä, miten sivujamme käytetään. Kerättyä tietoa käytetään pääasiassa sivulla tapahtuvan liikenteen seuraamiseen ja sivujen . Motonetista saat pienrakentamiseen huonekaluputket, kulmaraudat, teräsputket, kulmapalat, pyöröteräkset ja nailontangot. Asiakkaan käytössä on tilaustyönä valmistettavien vakioprofiileiden laaja tuoteperhe, joka on muovautunut monipuolisella ammattitaidolla. Alumiiniprofiilit antavat asiakkaalle hyvät. Varastokoot (BxCxA): 8x15xmm 10x10xmm 12x12xmm 20x10xmm 15x15xmm 20x20xmm 25x25xmm 30x20xmm 30x30xmm 40x10x mm 40x20xmm 40x40xmm 50x50xmm 60x40xmm 140x50xmm.


Profiilit StoVentec Julkisivulevylle.

ALUMIINISUORAKAIDEPUTKET. Calor alumiiniprofiileita ja alumiinilistoja toimitamme valmiiksi pintakäsiteltyinä. Mikäli tuotteessa on mainittu väri, se on maalattu kyseiseen väriin. Täysi pituusmitta on mainittu tuotteessa.


Toimitamme alumiiniprofiileja ja alumiinilistoja kaikkialle koko Suomeen. Listamallit: - U-listat, alumiinilista - L-lista, alumiinilista - J-lista, alumiinilista (peilikiinnityslista ) - H-lista, alumiinilista - Z-lista, alumiinilista - F- profiili , alumiinilista - Y- profiili. Mitta- ja muototoleranssit: EN 755-9.


Timgrei Oy on ammattilaisten alumiinitukku. Varastossamme valmiiksi pintakäsitellyt vakio-alumiiniprofiilit ja järjestelmät terassilasittajille ja liukulasiratkaisujen tekijöille. Koko maan kattava jälleenmyyjäketju. Laaja valikoima pintakäsiteltyjä alumiiniprofiileja suoraan varastosta.


Katso tuote- ja mittatiedot alla olevista tuotekuvista. Liukulasiprofiilit ja tarvikkeet. Anodisoidut (eloksoidut) alumiinilevyt.


LumiStrip LED-nauhaan on saatavissa linjakas LumiStrip alumiiniprofiili opaalikannella.

Laadukkaat LumiStrip LED -nauhat asennetaan alumiiniprofiilin pohjalle ja opaalikansi napsautetaan paikalleen. Mukana tulee päädyt sekä kannakkeet. Valittavissa eri pituuksia.


Highline striplist on lednauhalle soveltuva metrin pituinen L-profiili , joka on mitoiltaan 10x15mm. Striplist soveltuu highline strip pro- sekä highline strip pro P - nauhoille. Lisävarusteen tyyppi: muu. Kaikki tuotteemme ovat kotimaisia ja 1 kierrätettäviä. Vakioprofiilimme on anodisoitu luonnonväriin, mutta tilaustoimituksena maalautamme ne haluamaasi sävyyn.


Voit myös tilata alumiinilistoja kankitoimituksena tai määrämittaan sahattuna. Laaja varastomme takaa osien nopean toimituksen kiireellisiinkin projekteihin . Tuottaa hyvän valaistuksen hyllyjen ja kaappien alle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit