V33 kaakelimaali lattialle

V- kaakelimaali lattioille on mainio tuote kodin laattalattiapintojen nopeaan ja helppoon uudistamiseen. Maali sopii kaikille laatoille, marmorille ja kivipinnoille – eikä vaadi erillistä pohjamaalausta. Aina ei kannata tehdä suurta ja aikaa. Saatavilla 7ml:n ja l:n pakkauksissa.


Kokeile eri värisävyjä lattiaan. Maali tarttuu erinomaisesti sileille pinnoille kuten kaakeleille, marmorille ja graniitille. Maali kestää jatkuvaa pesua ja pintaa voi pestä yleispesuaineilla. Maali on yhteensopiva lattialämmityksen kanssa.


Käytä Vesikäsittelyainetta aina ennen kaakelipintojen maalausta. Varotoimenpiteet: Sulje lattialämmitys 1vrk ennen . Sain ennen juhannusta maalattua keittiön nurkkauksen lattioille tarkoitetulla Vkaakelimaalilla. Tarkoitus on maalata keittiöön vielä tummanharmaa ruudukko, joten ruudukkomaalauksesta teen ohjeet vielä erikseen. Vaikka kaakelimaalien käyttö on helppoa, on käyttöohjeita muistettava noudattaa tarkasti.


Näin varmistetaan haluttu jälki ja pysyvä tulos. Tärkein seikka on kaakeleiden esikäsittely. Se on tehtävä aina ja huolellisesti. Vaikka olisi millainen siivousintoilija, niin lattian nurkkiin kertyy levää, ja se voi olla täysin . K-raudasta saimmekin erinomaista palvelua ja meille esiteltiin Vniminen tuotesarja.


Lattiat saivat samat käsittelyt ja lisäksi vielä Vesikäsittelyn, joka on tarkoitettu lattiakaakeleille. Lupailin tarkempia työohjeita lattialle tarkoitetun Vkaakelimaalin käyttöön, joten tässäpä niitä nyt tulee. Tarvitset: Maalipesu (alkalipohjainen) Vesikäsittelyaine lattiakaakeleille. Ettei sitten tulisi harmaan yliannostusta.


Onhan valkoiseen myös helpompi yhdistellä kaikkea. Nopeammin kuivuva lattiamaali levittyi muutenkin seinämaalia huomattavasti tasaisemmin ja lopputulos oli sileämpi. Kaikille lasitetuille ja lasittamattomille laatoille sekä klinkkerille.


Olemassa olevat vaaleat, raidalliset kaakelit raikastuivat kummasti kun ennen vaaleansininen laattalattia maalattiin harmaaksi ja rinnalle tuli hiukan mustaksi käsiteltyä puuta. Soveltuu myös graniitille, marmorille, ym. Lattialle ja seinille on omat maalinsa useissa eri värisävyissä. Vesiohenteinen, iskun- ja pesunkestävä kaakelimaali lattioille. Täydellinen lopputulos ilman pohjamaalia.


Kaakelit voi nimittäin maalata. Kestää kolhuja, vettä ja jalkaliikenteen rasitusta myös kylpyhuoneissa. Voidaan käyttää lattialämmityksen kanssa. No niin kauan ei lattian maalamiseen mennyt. Jo ensimmäisen kerroksen levittäminen lisäsi tilan valoisuutta huomattavasti.


Sudin maalin lattiaan pensselillä ja matalanukkaisella telalla. Täytyi odottaa tuntia, jotta pystyi maalaamaan seuraavan kerroksen. Tuleeko yhtään halvemmaksi kuin itse laatoittaminen ? Tarkkailijapomo kirjoitti: Kyllä on sen helevetillistä tekohengitystä laattojen maalailut kuin nykyiset jutut lauteiden . Eli maalattiin seinät ja lattia K- raudan valikoimasta löytyvillä v- kaakelimaaleilla. Tää vaihtoehto sopii mun .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit