Tulisijan korjausmassat

Tulenkestävä massa vaurioituneiden pienten vanhojen puulämmitteisten tulipesien kuten takkojen, leivinuunien ja liesien halkeamien ja kolojen paikkaukseen. Tein viimeiset korjaukset Weberin tulimassalla (mulla vanhat tiili-savilaasti uunit). Myyvät myös korjausmassaa mutta hintaero oli kertainen. Sementtipohjainen ja helppokäyttöinen korjausmassa taloustulisijojen tulipesien halkeamien ja kolojen paikkaamiseen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat takkojen, leivinuunien, grillien sekä rosvopaistiuunien tulipesät ja laet.


Voidaan käyttää ulkokuoren halkeamien korjauspaikkauksiin sekä tulisijojen ja kiukaiden liitoksiin.

Taloustulisijojen tulipesien lohkeamien, halkeamien ja kolojen paikkaamiseen. Cement Rapidilla on hyvä tarttuvuus useimpiin alustoihin, mm. Korkeaa lämpötilaa kestävät tulisijalaastit tulisijojen muuraukseen ja korjaukseen. Valmishellan tulipesä ennen korjausta.


Vanhan hellan tulipesä ennen korjausta. Hella-leivinuuni jälkeen. Muurauksessa käytetään 1-mm:n saumapaksuutta. Sekoitettu laasti säilyy käyttökelpoisena astiassa jopa vuorokausia, mikäli veden haihtuminen laastista on estetty tiiviin kannen avulla.


Valumassan sijasta voi laittaa ruotsalaista tulisijan korjausmassaa , jota voi ostaa Metsänkylän Navetasta Hämeenlinnasta.

Tulipesä on melkein aina rikkoontunut myös luukujen yläpuolelta, sisäpuolelta. Kannatinrauta on vääntynyt kovassa kuumuudessa. Sen vaihtaminen ei onnistu, mutta mikäli tiilenpaloja puuttuu raudan . Yksi muurari lupasi korjata niitä eikä suostunut kertomaan miten. Hän ehtii kuitenkin vasta ensi keväänä hommiin ja edessä on yksi lämmityskausi.


Olisiko kenelläkään kokemusta kuinka tuollaisen korjauksen voi tehdä? Mitä laastia pitäisi käyttää vai onko olemassa jotain korjausmassaa tms. Tulenkestävä pesäkorjausmassa on samottipohjainen helppokäyttöinen korjausmassa taloustulisijojen tulipesien halkeamien ja kolojen paikkaamiseen.


Tyypillisiä käyytökohteita ovat takat, leivinuunit, grillit, rosvopaistiuunit, niiden tulipesät ja laet. Vermikuliitti, korjausmassa ja uunimusta. Monelaisia aineita tarvitaan tulisijan ylläpidossa ja hoidossa. Repamix tulipesän korjausmassa , kg.


Tulenkestävä korjausmassa on helppokäyttöinen tulisijojen tulipesien halkeamien ja kolojen paikkausaine. Tarkoitettu tulipesän kulumisvaurioiden ja halkeamien korjaamiseen. Sopii sekä vuolukivisiin että keraamisiin tulipesiin. Pienempien kolojen korjaamiseen suosittelemme vesilasiliuoksen ja vuolukivijauheen seoksesta tehtyä vuolukiviliimaa. Tulenkestävä tulipesien korjausmassa on samottipohjainen helppokäyttöinen korjausmassa taloustulisijojen tulipesien halkeamien ja kolojen paikkaamiseen.


Tulisijan korjaukseen käyvien laastien on oltava tulenkestäviä. Käyttökohteita esiTakkojen, leivinuunien, hellojen tulipesät ja laet.

Nokipalotestattu Ruotsissa ja . Tuote on ostettavissa verkkokaupassa Toimitusaika 3-arkipäivää. Korjausmassa weber Fire Repair kg.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit