Suksiboksin kiinnityssarja

MontBlanc Multi suksiboksin asennussarja. Sopii kaikkiin MB-suksiboxeihin. Thule Box Lid Cover - Kansipeite suojaa laatikkoa naarmuilta ja pölyiltä varastoinnin aikana.


Sisältö: kpl 20x24mm T-ruuveja C-urallisille alumiiniprofiileille. Keskusvarastolla, 1-arkipäivää. Suksitelineet ja suksiboksit. Katso tästä, onko sinulla ala- arvoinen suksiboksi. SUKSIBOXIN KIINNITYSSARJA T-PROFIILI URAAN.


Ruotsalainen testilaitos Testfakta on testauttanut suksibokseja. Testit teki Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Nova-sarjan koteloissa on pikakiinnitys- sarjan lisäksi mukana myös T-ura kiinnityssarja alumiiniprofiilitangoille, kts. Koteloita on useita eri kokoja sekä tilavuuksia. Valikoimasta löytyy varmasti sopiva lähes joka tarkoitukseen.


Kaikki mallit aukeavat pientareen puolelta. Avataan oikealta puolelta. Valitse Thulen kattotelineiden lisävarusteet, kun turvallisuus ja monipuolisuus ovat etusijalla.


Kattotelineiden lisävarusteet. Löydät varmasti parhaan mahdollisen lisävarusteen kaikkiin kiinnitys - ja kuormaustarpeisiin. Takaluukku auki, taakkatelineet kaiteille ilman kiristyksiä kaiteisiin.


Boksi katolle ja kiinni taakkatelineisiin. Spiritissä voi säätää taakkatelineiden kiinnityskohtia. Olen aina etummaisen taakkatelineen säätänyt mahdollisimman eteen ja takimmaisen mahdollisimman taakse. Tällä tavalla kiinnitys on tukeva . Vehicle equipment 175x86x46cm.


Send Message DEALERHelsinki › Poleon Oy. KAUPPA Thule Pacific 7suksiboksi UUSIA. U-pultit leveille kannat. Merkkikohtaiset asennussarjat sisältävät aina kiinnitysosat kahden lisävalon asentamiseen.


Sähköasennussarja myydään aina erikseen. Kuljettamiseen Audi vetokoukku, kattotelineet, suksiboksit ja pyörätelineet. Sisätilojen tuunaamiseen sopivat aurinkosuojat, kangasmatot ja kumimatot, makusi mukaan. Muista lapsille lastenistuin tai turvakaukalo ja koiratarvikkeet koirille.


Matkalle lähtiessä navigaattorin päivitys on suositeltavaa. Tavaratilassa kaukalomatot . Moottoriajoneuvo kaipaa huoltoa, jotta se kulkisi ongelmitta. Puuilolta löydät kaiken tarvittavan autollesi, mönkijällesi ja peräkärryllesi. Neljä rengasta ei ole ehtona - meiltä löydät myös MC- ja moottorikelkkatarvikkeet.


Toimitusaikaa kotiin 3-4tp. Antaa lisää tilaa tavarankuljetukseen pyörätelineellä, asuntoauton katolla, tai muun ajoneuvon kattotelineellä. FlexiKit joka koostuu:.


Mitenköhän kiinnitys tapahtuu, ja onko muuten toimivat. Koira- ja kuormakalteri DG3S. Hinta ei ole meinaan paha, noin 30€, kun taas Mont Blancilta vastaavat maksaa suunnilleen 100€.


Biltemassa olisi hienon näköinen boksi 219€, kun taas Mont Blancin halvin löytämäni boksi maksaa n. Telineputkipari SquareBar, Thule.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit