Puun tuenta tarvikkeet

Kasvituet, köynnöstuet, säleiköt, kannattimet ja sidontalangat auttavat viherkasvejasi niin sisällä kuin pihalla kasvamaan ja menestymään. Tässä kuvasarjaa puun tukemisesta. Tapoja on varmaan monenlaisia, tässä niistä yksi!


Tolpat pitää iskeä tukevasti kuoppaan, joka on kaivettu puulle ja ne saisivat olla vähän ulospäin puusta kallellaan, että sidonnasta tulee kireä. Sidontaan käytetään tervanauhaa tai jotain muuta pehmeää materiaalia, .

Hortex Oy on puutarha-alan tarvikkeiden tukkuliike. Valikoimamme koostuu ulkomaisista ja kotimaisista laatutuotteista niin alan ammattilaisten kuin kotipuutarhureidenkin käyttöön. Tästä osiosta löydät monia hyviä ratkaisuja kasvien kiinnittämiseen ja säleikköihin lisäämiseen. Tuotteemme sopivat hyvin sekä sisä- että ulkokäyttöön.


Nauha kasvien ja puuntaimien tuentaan. Tervanauhan avulla sidotaan puutarhan puut turvallisesti. Nelson Garden Lord Nelson.


Puuta vahingoittamattomat Gefa latvustentuentavyöt tai Cresto Safety vyöt asennetaan repeytymisille alttiiden haarojen väliin antaen lisää turvallisuuta ja tukien puun luonnollista kasvua.

Valikoimistamme löytyy paljon erilaisia puutarhan tarvikkeita , kuten jyrsijäverkkoja, pensastukia ja rungonsuojia. Siirrettävistä lavakauluksista teet helposti ja kätevästi kasvulavan melkein minne. Puun varusteet -setissä on yhdessä pakkauksessa kaikki tarvittava tuki ja suoja, jonka nuori puu tarvitsee juurtuakseen ja kasvaakseen. Tämä takaa sen, että puun nestejännitys on istutettaessa mahdollisimman hyvä.


Kaikki tuennassa tarvittavat välineet sekä muutama puu mahtuvat kerralla kottikärryyn. Sidontatarvikkeet , saha, vasara, oksasakset ja terävä veitsi ovat perusvarusteita. Siksi puu juuripaakkuineen ei voida kiinnittää tavallisilla maa-ankkureilla. Maanalainen puun tuenta on useinsuositeltava menetelmä. Puun tuenta maapinnan yläpuolella on kuitenkin joskus edullisin vaihtoehto.


Puun koko, sijainti, ilkivallan sekä tuulen aiheuttamia vaurioiden todennäköisyys on otettava . Pienet puut tarvitsevat joskus hieman lisätukea. Näytämme, miten puut tuetaan oikein vahingoittamatta niiden pintaa. Puistopuuistutusten materiaalit, InfraRYL.


Runkosuojat ja maaritilät ovat suunnitelma-asiakirjojen mukaiset. Havupuut ovat paakku- tai astiataimia. Tuenta - ja suojaustarvikkeet.

Tukiseipäät eivät ole kyllästettyä puuta. Sidontamateriaali on vyömäinen eikä se hankaa puun runkoa. Kekkilä Puun Varusteet tarjoaa yhdessä pakkauksessa kaiken tuen ja suojan, jonka nuori puu tarvitsee juurtuakseen ja kasvaakseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit