Köynnöskaari netistä

Joka kevät lähden ostamaan köynnöskaarta , enkä koskaan osta sitä. Ilmeisesti en sitten todella haluakaan sellaista. Metalliset ovat meille liian romanttisia, ruskea puu ei sovi, ja valkoinen näkyy liian kauas. Ei saisi maksaa mitään, mutta pitäisi kestää tuulisella paikalla. Tänään jo melkein ostin honkkarista jonkun 60e.


Liian myöhään lädin katselemaan köynnöskaaria , liikkeissä sanottiin heille keväällä tulleen vain muutamia kappaleita myyntiin, jotka menivät heti. Olenkin tässä jo mietiskellyt, josko suunnittelisi itse kestopuusta ja ukkeli sitten suostuisi sellaisen värkkäämään. Köynnöspinaattia siihen ajattelin, vaan . Hong Kong – tekemisen meininki!


Meiltä löydät kaikki tutut kotimaiset ja kansainvälisesti tunnetut tuotemerkit. Valikoimamme koostuu muun muassa työkaluista, puutarhatuotteista, kalastustarvikkeista, taloustarvikkeista sekä muista kotiin ja . Sisusta pihaa persoonallisilla koristeilla, patsailla, kalusteilla, obeliskeilla tai puutarhakaarilla. Sen teet helposti ostamalla valmiin köynnöskaaren. Istuta kaaren molempiin reunoihin vaikkapa säleikkövilliviini. Ohjaa ja tarvittaessa sido köynnös tukeen.


Tee lehtevä inkkariteltta! Kokoa sopivan mittaisia oksia ja upota niiden tyveä vähän maahan. Sido oksat ylhäältä yhteen. Rustiikkinen köynnöskaari houkuttelee puutarhaan.


Ajan myötä metallinen portti istuimineen peittyy ruusujen ja kärhöjen alle. Osta, myy ja huutokauppaa tavarasi helposti Huuto. Osta vaikka sohva, lastenrattaat tai älypuhelin ja luo oma ilmoituksesi nopeasti. Vielä yksi pikkujuttu ennen kuin alan täyttämään istutusaltaita – eli köynnöskaari , joka yhdistää altaat toisiinsa.


Nikkaroin sellaisen tässä työpäivän päätteeksi tänään, ja näin se kävi. Piti tietysti ensin hakea myös muutama metri painekyllästettyä kakkos-kakkosta Byggmaxista ja muutama pilarikenka . Hakutulokset - köynnöskaari. Voit hakea rajatummin esim. Muistilista: Lisää kuva . Pergolat, köynnöskaaret ja tilanjakajat ovat paitsi kauniita, myös käytännöllisiä.


Niiden avulla jäsennät puutarhan toimivaksi ja tunnelmalliseksi. Vanhasta uutta, romusta aarteeksi, tuumasta toimeen ! Rajana vain mielikuvitus. Puutarhabloggaajien yhteinen ideapankki.


Ostokset voi tehdä myös netistä : viherpeukalot. Pikkukuvassa on lisäksi vesoista ja oksista koottu yksinkertainen köynnöskaari. Kuvia keskustelupalstoilta.


Pionipenkistä on siis ollut nimiä kadoksissa. Olen yrittänyt löytää niitä, mutta ei ihan kaikkien kohdalla onnistu, varsinkaan kun joukossa on sellaisiakin pioneja, jotka eivät näytä tänä vuonna kukkivan. Usein kirjoitan ostettuani nimet ylös tai edes säästän laput mutta pioneista en ole löytänyt mitään . Toki isoissa kuvissa kotipihalta on aina sellainenkin riski, että joku saattaisi tunnistaa missä henkilö asuu eikä se ole kovin mukava ajatus, netissä kun liikkunee kaikenlaisia ihmisiä. Eli tuskn pitkään kestää sekään.


Nyt mietin, miten saisin köynnöskaarta vahvistettua siten, että se kestäisi vähän pidempään. Meillä on myös yksi itse puusta tehty köynnöskaari tai pikemminkin -portti, joka on ankkuroitu maahan metallisilla pylvästolpilla. Mallin löysin netistä ja Ukko sen teki. Monttua jos jonkinlaista ja köynnöskaaren alta on kirjokanukka jo kaivettu pois. Kirjokanukka pääsi tuonne naapurin ja meidän rajalle.


Muutama rodo istututettu taustalle ja köynnöskaareen neljä erilaista kärhöä ja muutama orvokki väriksi. Rivarikolmion piharemontti takapihalle. Tavoitteena piha, missä on yksityisyyttä säilyttäen kuitenkin maisemat. Istutukset laitettiin kasvamaan myös.


Ammeet sai uuden ulkonäön ja pääsi käyt.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit