Kateruuvit

Lisää valikoimaa myymälöissä. Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta. KENNOLEVYRUUVI PROF 8X35 . Nopeasti kotiin toimitettuna.


Kateruuvia käytetään peltikaton tai julkisivuprofiilin vesitiiviiseen kiinnittämiseen.

Maalattu mm kuusiokanta. Ruuveja toimitetaan yleisimmissä peltikattojen väreissä. Pulverimaalattu, kestävä pinnoite ruuvin kierteisiin . KATERUUVI 8XRRT. Toimitamme kiinnitysratkaisuja, pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita. Ohutlevy kiinnitetään kateruuveilla puukoolinkeihin, esimerkiksi asennettaessa seinä- tai kattopeltejä tai räystäs- tai ikkunapeltejä.


Jos käytät profiloitua peltiä, kateruuvit kiinnitetään profiilin pohjalta suoraan puuruoteisiin.

Porautuva ja kierteittävä ruuvi, jossa irrallinen tiivistyslaatta ja EPDM-kumi. Peltiruuvi peltiasennuksiin ulkona. Porankärki puu- tai peltiasennuksiin. Kateruuvi 8xRuspert RR1 Porakärki aluslevyllä havunvihreä, Ruspert . Ruuvinkannassa matala profiili.


Ainoa ulkokäyttöön hyväksytty kateruuvi. Jos keskitytään suojaamaan vain ruuvin näkyviin jäävää kantaa, jätetään työ puolitiehen. Tämän lisäksi ruuvin kanta, aluslevy ja ruuvin rungon yläosa on jauhemaalattu. Qualicoat-luokitellulla maalilla.


Kokonaisratkaisu on kattavasti testattu . Teräväkärkinen kateruuvi profiloitujen peltilevyjen asennukseen puuhun. Kateruuvit ja paljon muuta tarpeellista rakentamiseen ja remontointiin löydät edullisemmin Talotarvike. Tutustu ja tilaa netistä!


Huollettu ja hyvin rakennettu peltikatto kestää helposti yli vuotta. Monesti ongelmia aiheuttavat kuitenkin ruostuvat kateruuvit , joiden korroosiokesto ei ole riittävä ulkokäyttöön.

HAMK:n ohutlevykeskus testasi kahdeksan eri valmistajan kateruuvien korroosiokestävyyttä erityisesti kaupunki- ja . Traktorin varaosat Tarvikkeet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit