Juomateline biltema

Juomateline ja säilytyslokero. Hyllypaikka: - Valitse tavaratalo Loading. Loppu Rajoitettu erä Varastossa. Säilytyslokero ja paikat kahdelle mukille. Sijoitetaan istuinten väliin tai etuistuimen ja keskikonsolin väliin.


Mitat: 2x 2x 1cm. Helppo asentaa, taittuva. Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi.


Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Ruostumatonta haponkestävää terästä. Lämpöä heijastava auringonsuojakalvo heijastaa pois jopa auringon lämpösäteistä ja vahingollisen UV-säteilyn kokonaan.


Pitää auton lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Oikea valinta farmariautoihin ja koiranomistajille. Naarmuuntumaton metallia sisältävä monikerroskalvo. Mukana asennusohjeet, kumilasta ja . Muki pitää juoman lämpimänä.


Kaada juoma mukiin ja liitä johto auton savukkeensytytinliitäntään, V. USB-liitäntää ja suojakansi. Farmari- ja viistoperämalleihin. Kiristetään lattian ja katon väliin. Tavaratilan tai takaistuimen suojus, joka muuttuu helposti tilavaksi laukuksi.


Kätevä niskatyyny, jota voi käyttää kolmella tavalla: niskatukena, päänalustana ja tabletin suojuksena. Muotoutuu mukavasti niskan ja pään mukaan. Niskatyynyssä on kaksi kuminauhaa, sekä taitteet tablettia varten. Päällinen on pehmeää plyysiä, ja tyyny on täytetty mikrorakeilla.


Se taitaa olla suomeksi niittimutteri. Matkahuolto, lähellä-paketti 90€. Posti kotiinkuljetuksella 140€. Nouto tavaratalosta kanta-asiakkaille €. Toimituskulut alkaen 90€.


Tollanen Minouran kisko oli mulla aikoinaan paritettuna Bilteman metallisiin telineisiin. Kisko loistava, telineet paskat. Pullot yleensä lensivät vittuun joka kanttarin kohdalla. Kävin viime viikolla Biltsussa ja ostin läpällä pari tollasta tankopullotelinettä.


Osoittautuivat aivan loistaviksi. Ohjaus tietty vähän kärsii .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit