Filmirulla 35mm

Pölyttyykö kaapissasi vanha filmikamera? Nyt voit napata sen uudestaan käyttöön Fujifilmin 35mm filmirullalla! Käännä valokuviesi väri ylösalaisin! Punaiset sävyt pysyvät ennallaan.


Lomographyn kolmen kappaleen filmiseteillä herätät eloon vuosikymmenien takaiset filmitunnelmat! La Sardina Orinoco Ochre ja salama. Lojuuko sinunkin piirongeissasi filmikamera-aarteita, joiden avulla saat räpsittyä persoonallistakin persoonallisempia otoksia, mutta digitaalisen kuvauksen helppous on ajanut nämä ajan unohtamat aarteet käyttöpaitsioon? Yhdysvaltalainen yritys nimeltään RE-on nyt esitellyt innovaation, joka lupaa . Mustavalkonegatiivifilmi 35mm. Sivultamme löydät 173tuotetta, yhteensä eri kaupasta!


LainanKilpailuttaja kilpailuttaa lainat puolestasi! Siirry kauppaan. Koko filmirullan skannaus. Tarjoamme koko filmirullan skannauksen 2- hintaan 35mm ja 120-filmeistä. Tiedostot toimitetaan DVD: llä.


Filmirulla 35mm ( Hakutulokset). Hakusanat (suomi):, filmi rulla filmirulla kinofilmi värifilmi valokuvaus valokuvausväline valoherkkä 35mm mm Äänekoski. Keywords (english):, film roll color photographic photography light-sensitive equipment mm 35mm. Paikka ja aika - Location and date: Äänekoski 12.


Kuvaaja - Photographer: Ville Kangas. Parilla sadalla saa vikkelämmän ja muutenkin paremman tasoskannerin tai sitten voi alkaa katsella käytettyjä 35mm skannereita, joiden laatu on jo oikeasti hyvää vaikka vanhempi laite olisikin. Mukana tuli pahoitteluviesti ja uusi todella halvan näköinen ja oloinen filmirulla. Lomographyn Diana Mini on tyylikäs filmikamera, jolla voit kuvata perinteiselle 35mm filmille joko neliökuvia tai ”half-frame” modella, jolloin voit ottaa kaksi pystykuvaa vierekkäin samalle kuvalle.


Neliömodella filmirullalle mahtuu yhtä monta kuvaa kuin tavallisestikin, mutta ”half-frame” moodilla kuvia mahtuu rullalle. Skanneri 35mm filmille, megapikselin CMOS-kenno ja LCD-näyttö tekevät skannaamisesta helppoa ja jäljestä laadukasta. Kuitenkin perinteisiä 35mm järjestelmäkameroita käytetään yhä edelleen rajoitetusti viikkolehdissä, osittain rinnakkain digijärjestelmien kanssa, joskin niiden käyttö on koko ajan vähenemässä. Useimmat APS-kamerat käyttävät kaikkia kolmea edellä mainittua kuvamuotoa, joista valokuvaaja voi valita mieleisensä kutakin filmirullan. Meidän liike voi digitoida VHS:n lyhyessä ajassa ja kohtuulliseen hintaan.


Frontier FUJI) Negatiiviset ja positiiviset filmit 3 1mm, APS . Digitointi dioja, negatiiveja ja valokuvia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit