Badrumsmatta åhlens

Förnya badrummet med en ny badrumsmatta från åhlens egna märke. Vi har badrumsmattor i flera modeller, som håller fötterna varma på ett kallt badrumsgolv. Med matchande handdukar och badrumsmatta , doftljus, tvålpump och tvättkorg lyfter du snabbt ett använt badrum till nya fräscha höjder. Hitta ny badrumsinredning!


Köp Åhléns hos Åhlens , vi finns över hela Sverige och har ett brett sortiment av Åhléns produkter. Davina matta Ø 1Modern, Rund Matta.

Toscana matta Ø 1Modern, Rund Matta. Allegra - Mörk matta Ø 2Modern, Rund Matta. Sortera efter: Populärt, Utvalda, Publicerat. Badrumsmatta (bilder). Inflyttningsfest present.


Ella badrumsmatta i bomull, har en högre ögla för att ge en mjuk känsla, och är färgkoordinerad med Ella handduk. Vackert grått till badrummet. En randig badrumsmatta på Åhléns.


Bläddrandet i bo-bilagorna och surfandet efter lägenheter på nätet gav till slut resultat och vi hittade en tvåa med hyfsat kök en bit utanför tullarna.

Den tillhörde en kille som nyligen blivit singel och som ohyggligt gärna ville flytta in till stan, han ville mer än gärna byta bostad med oss. Häst- huvud i bronsfärg blir fint smyckeställ, 2kronor, Åhléns. Box med fyra doftljus, 6kronor, Voluspa. Papperskorg i gul 7kronor, Alessi.


Svart sidengalge, kronor, Åhléns. Randig sidenpyjamas, 3kronor, Trofé. Ljusrosa, babyblå och blekgul. Den här säsongen vill vi inte bara klä oss i pasteller – utan även bo bland dem.


Helst matchar vi dem med varandra. Pastellfärger är en av årets största trender både inom mode och inredning och vi kan inte få nog av dem. De passar i alla rum och är enkla att inreda med. Mitt bästa råd är istället att ta fokus från grundförutsättningarna med ett iögonfallande val av duschdraperi, handdukar och badrumsmatta.


Rysch pysch och knutmönster och gamla tekniker syns nu igen - bland annat hos Ceannis, Åhléns , Lagerhaus och flera andra tillverkare. Vi är varuhuset som erbjuder en smart mix av prisvärda produkter på ett inspirerande, enkelt och lättillgängligt sätt. En mjuk och skön matta att stå på efter duschen är också mysigt, ju större desto bättre ligger den på plats. Det behöver inte vara just en badrumsmatta , utan kan vara en helt annan matta, bara den är lätt att tvätta.


Du hittar allt detta genom att klicka på knappen ovan för att komma vidare till Åhlens. Där kan du se fler bilder, specifikationer och tillval för inredningsprodukten. Men, glöm inte och kolla in fler produkter som vi erbjuder inom samma kategori.

Rent redan vid grader. Washologis VitKulörtvätt är effektiv och bevarar färgerna. Tvättmedlet innehåller inte blekmedel, inga färgämnen och tvättar rent även från lukt redan vid grader. Tack vare den höga koncentrationen behöver du endast ml per tvätt. Dosera rätt för vår miljö och framtid!


Duschdraperi Kungsholmen färgbutik 2kr. Tidningskorg Åhlens 1kr. Vas och blommor Lagerhaus 2kr. Trähylla över badkar Ikea kr.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit