Utetrappa stål

Raka trappor, som kan anpassas till varje miljö , har tillverkats på Häfla Bruk i över år. Uppbyggnaden med ett brett urval av standarddetaljer. Det är också därför vi använder stål till våra trappor som klarar stora påfrestningar, är stryktåliga och ger minsta möjliga underhållskostnader.


Raka trappor av stål i utförande som enloppstrappor och flerloppstrappor med steg av gallerdurk, lättdurk, durkplåt eller trä och olika räckestyper. Leveransklar inom fem arbetsdagar.

Det finns färdiga trappkonsoler i galvad stål. Vet inte hur det är med de stora byggvaruhusen som Bauhaus och Byggmax och liknande men riktiga byggmarknader där yrkesfolk springer kan säkert hjälpa dig. Centertrappa i lackerad bok. Våra utomhustrappor är oftast tillverkade i galvaniserat stål för att tåla väder och vind.


Vi använder ett värmebehandlat galvaniserat stål , som är en ytbehandling som är extra motståndskraftig mot det nordiska vädret. Birstatrappan har lång erfarenhet av tillverkning och försäljning av stålprodukter till den skandinaviska marknaden. Weland tillverkar gallerdurk, spiraltrappor, raka trappor och räcken.

Vi har också en betydande plåtbearbetning och legoproduktion, där vi kan erbjuda laserskärning, robotsvetsning, bockning och skärande bearbetning i moderna maskiner. En trappa i stål består av två huvudsakliga delar. Dessa två delar är vange och steg. Vangen sträcker sig från ena planet till det andra och är det som stegen fästs vid.


Stegen är starka och utformade för att klara av hög belastning och slitage. För breda trappor kan det ändå behövas ytterligare stöd som . Allt från enkla standard furutrappor till pampiga ädelträtrappor, kombinationer stål och trä m. Vi hjälper er att fram den bästa lösningen för varje trapprojekt. Om du önskar en specialdesignad trappa till en nybyggnation eller endast vill renovera din gamla trappa , har . Ta första steget och kontakta oss för rak trappa till utrymning, industri, kontor eller bostad. Raka utrymningstrappor i stål är som regel varmförzinkade. Tillfälliga fallskyddslösningar för trappor vid byggnadsarbete har tidigare varit komplicerade och dyra.


De varierande egenskaperna hos trappor, trappavsatser och vinklar har ofta krävt många kapade rör, skarpa kanter och mängder med specialbyggt skydd. I kombination med Justerbar Skyddsräckesstolpe kan räcket även justeras i höjdled så att man kommer åt att arbeta på utsidan av trappan. Vi levererar specialutformade trappor och trappräcken för både inomhus samt utomhusbruk.


Karlskrona Stål Mekaniska levererar trappor, räcken samt flexibla lösningar till din byggnadskonstruktion eller hus.

Specialutformade trappor. VYTAB, ett företag som konstruerar spiraltrappor, raka trappor, specialtrappor, räcken, durk och allt där emellan. Inclined plane stair with steps.


Staircase with five steps and ramp. Structure made of steel with epoxy finish. The steps and landing are made of plasticised wood (beech C colour) and the wooden ramp is coated with non-slip rubber. The ramp can be set in positions.


Industritrappa från Günzburger. Lätt ihop- och uppfällbar. Ger snabb och säker arbetsplats ovan mark. Både steg och plattform av räfflad halksäker aluminium. Beställ hos Stegcentralen.


Fälls ihop genom, att lossa fyra bultar. Hjulförsedd trappstege med plattform och säkerhetsräcke. Bland våra kunder finns allt från privatpersoner, arkitekter, byggföretag samt hustillverkare i hela Norden, Luxenburg och England men även Thailand.


Våra trappförsäljare och montörer utför dagligen nya projekt och det spelar ingen roll om er trappa skall vara av trä, stål eller glas. En vacker trappa skapas av detaljer och . Organisationer för marknadsutveckling av legerings- metaller. Huvudsyftet med Euro Inox verksamhet är att skapa medvetenhet om de rostfria stålens unika egenskaper och vidareutveckla.


Trappa i utställningslokal i Bologna, Italien.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit