Stihl lehtipuhallin

SSTIGA SBP 3REPPUPUHALLIN 76CC 1KW. STIHL SH PUHALLIN SIS IMUSARJAN. Saatavana perinteinen käsimallin lehtipuhallin ja reppumallin lehtipuhallin. Ne osoittavat vahvuutensa etenkin silloin, kun puhdistettavana on suuria alueita kuten puistot, liikuntapaikat, asuinalueet jne.


Stihl myynti,huolto ja varaosat.

Kaikissa malleissa on vakiona valjaat ja niihin on. Sopii hyvin meluherkille alueille. Kannettavat mallit ovat käteviä ja helppokäyttöisiä piha-alueiden ja muiden pienempien alueiden siistimiseen tarkoitettuja puhaltimia. Paljonko maksaa ja räjäyttääkö naapurienkin tajunnan?


Ensi syksyksi voisi ostaa, tämän syksyn puhaltelisi Huskulla. UK Koskimiehestä löydät asiantuntijat ja pienkoneita puutarhanhoitoon monipuolisesta valikoimasta. Uskomattoman tehokas reppupuhallin todella kovalla puhallusteholla.

Lisävarusteena suositellaan lisäkahvaa . Tehoa ehkä saisi olla vielä lisää, varsinkin märkiä lehtiä puhaltaessa. Tämä ilmeisesti onnistuisi vaihtamalla BR600:en puolapaketti. Näin kuulemma pihanhoitofirmat toimivat, ostavat . Jos sinulla on kysyttävää Iaitteesta, ota yhteyttä jälleenmyyjään tai suoraan maahantuojaan. Olemme pyrkineet tekemään siitä.


Tämä käyttöohje on tekijänoikeudellisesti suojattu. Kaikki oikeudet pidätetään. Lehtipuhallin stihl br 400. Vastaavia ilmoituksia läheltä.


Kätevä akkupuhallin pienien piha-alueiden siistimiseen. Pyöreä suutin, integroitu 18V Li-ion akku ja lataustilan merkkivalo. Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on.


Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous. Joskus latojakin ja kuivuriakin olen puhallellut.

Valikoimassa puhaltimet niin kotiin kuin ammattikäyttöön. Reppumallinen lehtipuhallin on erittäin tehokas, mutta helppo ja kevyt käyttää. Klikkaa tästä lisätietoja tai tutustu kaikkiin 1ilmoitukseen kategoriassa Puutarhakoneiden vuokraus. Tämän jälkeen on tullut monia tuotteita sekä metsän- että puutarhanhoitoon. Tänä päivänä STIHLin tytäryhtiöitä tomii jo n. Integroitu akku, sis laturin.


BR 4C-EF lehtipuhallin. BR 6magnum lehtipuhallin. Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta? Oikeaa työkalua ei myydä tavarataloissa!


Painotamme erityisesti henkilökohtaista ja ammattitaitoista palvelua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit