Sokkeliharkko mitat

Näytä lähimmät myymälät There are no nearby stores Error fetching nearest stores. Haullasi ei löytynyt yhtään kauppaa. Lisää valikoimaa myymälöissä. Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta. Pontatut harkot helppoon ja edulliseen muuraukseen ja perustuksiin, tilaa täältä!


Muuraukseen käytettävän weber. Useimmat valmistajat valmistavat eristämättömiä muurattavia tai ladottavia harkkoja samoilla vakiomitoilla, jolloin puhutaan standardiharkoista, vakioharkoista tai perusharkoista. Vakio- mittaisten harkkojen sekä eristettyjen . Kevytsoraharkot soveltuvat erityisesti perustusten rakentamiseen. Lopputulos on kestävä ja siisti. Lue lisää harkkojen eroista ja niiden ominaisuuksista sivuiltamme.


Lecaharkko vai valuharkko? Keveytensä ansiosta harkot ovat isokokoisia, mutta helposti käsin nosteltavia muurauskappaleita. Löydät osan harkkojen ja tiilien valikoimasta sivuiltamme ja näistä näet ajankohtaisen saatavuuden suoraan myymälästä noudettuna.


Ota yhteyttä myyjäämme tai tule lähimpään myymälääsi ja toimitamme toimitusmyyntinä tarvitsemasi rakennustarvikkeet kotiisi. Ponttiharkot ohutsaumamuurataan ponttiharkkolaastilla (esim. Fescon) mm:n vaakasaumalla, pystysaumoissa ei käytetä laastia. Tämä nopeuttaa työmaalla muuraamista ja säästää rahaa, koska ponttiharkkolaastia tarvitaan vähemmän. Kellareissa käytetään maanpinnan alaisilla osilla eristämättömiä harkkoja, jolloin.


Harkkoja on tarvittaessa helppo työstää. Läm- pimien tilojen seiniin tarkoitetut eristeharkot on useimmiten mitoitettu muurattaviksi ilman pys-. Muihin kuin kantaviin rakenteisiin sopiva edullinen perustuote. Mikäli tekee omakotitaloon sokkelin harkoista, niin pitäkkö siinä olla ammattimuurari, vai onnistuuko lähes kenltä tahansa? Tuleeko harkkosokkeli halvem.


Mitat merkitään asemapiirustuksen mittojen mukaan. Perustuksen mitta on yleensä n. Kulmapisteet otetaan talteen tukeviin linjapukkeihin tai muihin tunnettuihin kiintopisteisiin (koneellista mittausta käytettäessä). Kaivusyvyys on syytä harkita huolella. Matalaperustuksen minimi . Sokkeliharkon ensimmäinen kerros liimataan tarvittaessa anturaan kiinni uretaaniliimalla ja samalla tarkistetaan mitat , kuten korko.


Rakennat talosi sitten puusta, tiilistä tai harkoista tarvitset aina perustukset, joiden toiminnasta voit olla varma myös pitkällä tähtäimellä. Sokkeliharkkokerroksia ladotaan suunnitelmien mukaan, yleensä 2-kerrosta. Tekemällä talon, autotallin, kesämökin tai vajan perustukset kevytsoraharkoista valitset pitkäikäisen ja huoltovapaan ratkaisun.


Toimittavat tehtaat: Loimaa, Oulu, Vieremä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit