Petsafe haukunestolaite ulkotilaan

Petsafe haukunestolaite ulkotilaan. Estää koiran turhan haukkumisen esim. Muotoiltu ripustettavaksi puuhun, seinälle, aitaan tai tolppaan.


Turvallinen ja tehokas kaiken kokoisille koirille ja kaikille roduille. Haukunestolaite reagoi haukkumiseen koiralle vaarattoman ultraäänen avulla.

Voit rajoittaa sillä joko oman tai naapurin koiran haukkumista. PetSafe ultraääni haukunesto yksiköstä? Koiran haukkuessa laite havaitsee sisäisen . Tilaa haukunrajoitin nyt Retkitukulta! Ulkokäyttöön soveltuva haukunestolaite käyttää ultraääntä epätoivotun haukkumisen estämiseksi.


Laite havaitsee haukkumisäänen maksimissaan 15metrin etäisyydeltä. Jos koira haukkuu liian herkästi, naapurit ärsyyntyvät tilanteesta helposti. Haukkuminen on koiralle normaalia käytöstä, mutta se saattaa silti tehdä koiran pitämisen elinympäristössään mahdottomaksi.

Eyenimal haukunestolaite ulosUltraäänihälytin hillitsee hellävaraisesti koirasi haukkumista, kantomatka metriä, sopii ulkokäytt. Katso myös mitä muut asiakkaamme ostivat tämän tuotteen kanssa. Discover our range of training systems, invisible fences, pet doors and toys for cats and dogs.


Kuullessaan haukun laite päästää vaaratonta ultraääntä, jota ih. Laitteen mikrofoni tunnistaa koirasi haukun ja käyttää ultraääntä haukkumisen hillitsemiseen. Meidän talossa tuskin 8m kantaisi joka puolelle kämppää, koska täällä huoneet harhailee niin kauas että olis tosi vaikea löytää mitään paikkaa mihin sen vois sijoittaa siten, että kantoetäisyys tosiaan yltäis jokaseen huoneeseen. Nyt kun meillä on kaksi koiraa, en tahdo pitää pantoja, koska toinen voi joutua sijaiskärsijäksi haukkumisesta. Tuotepakkaus sisältää yhden erillisen laitteen, jonka voi asettaa eri puolille huonetta joko kiinnittämällä esim.


Meillä on kaksi villakoiraa. Toy villis ja 8kk keskarin pentu. Tämä vanhempi koira on alkanut kärsimään eroahdistuksesta. Lukijoiden omia kokemuksia haukunestopannoista.


Kun ulkotilojen haukunnanhallinta on riittävän lähellä haukkuvaa koiraa, sisäi. Haukunesto- ja koulutuspannat tarjoavat hellävaraista apua koiran käytösongelmiin. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman koiratarvikkeita metsästys ja seurakoirille.


Uudistunut sisätilan haukunestolaite si.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit