Laakerikuula motonet

Molemmin puolin suojattu laakeri , koko: 12x32xmm. Viallinen ja kulunut laakeri voi olla suuri turvallisuusriski. Paras tapa välttää riskejä on vaihtaa laakeri hyvissä ajoin ennen sen vaurioitumista.


Ajoneuvoihin sopivat laakerit löydät varaosaluettelosta. Valitse alla olevasta valikosta haluamasi ajoneuvo ja saat täydellisen listan valittuun ajoneuvoon sopivista laakereista. LKluokan laakerikuulat. Hinnat kpl hintoja, isompia määriä tarjouksen mukaan. Nimi, Lisätieto, Saatavilla, Hinta.


Tilattavissa (tuotetta ei varastossa). Mitat: sisä-Ø mm, ulko-Ø mm ja. Sinne vaihdetaan napa kokonaan jossa on ABS-anturi samas paketis. Osta varaosa vaikka motonetista (hinta 99e) tai muusta varaosaliikkeestä ja vie johki korjaamolle osan kanssa, niin tuskin saat kolmea sataa menemään. Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä.


Kymmenkunta vuotta sitten ostin Motonetistä VW Golf Variant dieseliin vasemman takapyörän laakerisarjan. Laakeri löytyy heti siitä . Rahat sain takaisin, mutta vaihtotyötä ei tietenkään korvattu. Paketti avattu mutta tuote käyttämätön.


ABS liittimen pinnit pyöreät. Vaihdossakin voi tarjota jotain, esim. H astran kattotelineitä, kangasmattosarjaa, yms. Asiasta pääsee kun lakkaa huollattamassa Fiattiaan merkkihuollossa.


Asiansa osaava pienkorjaamo tekee paljon parempaa jälkeä ja paljon halvemmalla. Ja sanomattakin lienee selvää, että. Etsitkö yrityksen Motonet Savonlinna tarkempia tietoja. Yritys toimii Autotarvikkeet -toimialalla. Kaverin Xsaraan vaihdettiin etupyöränlaakeri.


Pitäis kai sentään kauemmin kestää? RS kuulalaakeri kumitiivistetty CX. Urakuulalaakeri, SKF, 130. Oletteko kokeilleet SKF:n laakereita .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit