Korujen tekeminen itse

Itse tehdyt korut – ota löydöt talteen Pinterestissä. Käsin tehdyt korut – ota löydöt talteen Pinterestissä. Tämän ovat huomanneet myös turkulaisen koruja ja korutarvikkeita myyvän Blingin yrittäjä Marika Seppä ja HelmiKuu designin Mimmi Fabricius.


Naiset hurahtivat muutama vuosi sitten koruihin. Moni sanoo, että korujen tekeminen on niin ihanaa, kun voi heittää aivot narikkaan ja vain tehdä. Millaisia koruja sinä olet tehnyt?

Korujen tekeminen on koukuttavaa puuhaa. Lähetä meille kuva ja lyhyt kuvaus korusta alla olevan Lähetä kuva. Jos korujen teko on käynyt mielessä, muttet ole vielä tohtinut yrittää, nappaa tästä vinkit talteen ja vietä hauska askarteluhetki tai aloita kokonaan uusi harrastus! Katso myös lisää kuvia galleriasta! Omien korvakorujen askartelu on super-in!


Tekemällä korut itse saat niistä persoonallisempia ja . Meiltä kaikki tarvikkeet DIY Itsetehdyt korut ja helpot step-by-step- ohjeet. Ohjeita saa käyttää opetustarkoitukseen. Ohjemateriaalia ei saa muokata.

Kaupallinen käyttö kielletty. Selaa ohjeita: Uusimmat ohjeet. Valoperhonen TYÖOHJE (pdf)!


Tässä peruslista korujen perusosista, jotta pääset vauhdikkaaseen alkuun eikä kotona tule huomattua jonkin tarpeellisen osan jääneen kaupan hyllylle. Nyt iski vimma ruveta itse kokeilemaan lähinnä hopeisia korvakoruja, miksei rannekorujakin. Näillä taidoilla tarkoitus olisi lähinnä kokeilla tehdä muutamat itselle mieluisat viritelmät.


Mutta miten, kertokaahan omia kokemuksia ja vinkkejä. Ja mistä tarvikkeet ja välineet? Iso valikoima erilaisia helmiä ja muita korujen tekemiseen liittyviä tarvikkeita. Oltaisiin tekemässä kaverini kanssa lähiaikoina smileyt molemmille nii ihan vaan tietoa kaipaisin.


En tiedä mihin kohtaan se kannattaisi laittaa tai mistä itse smiley koruja saa! Jos joku voi auttaa niin auttakaa! Tölkkiklipseistä korvakorut alle eurolla – tee itse korut ja asusteet kesän juhliin!


Kaulakorun voi koota vanhoista, rikkinäisistä tai käyttämättömiksi jääneistä koruhelmistä. Kaulakorun tekemiseen tarvitaan pyöröpihdit, jolla saa laitettua lukot ja lenkit, sekä pujotuslankaa. Mandrel, työkalu 5-mm renkaiden tekemiseen.


Tällä työkalulla voit itse valmistaa metallilangasta erikokoisia lenkkejä, renkaita ja spiraaleja. Lankaa kierretään tiukasti työkalun ympärllle, jolloin se muotoutuu tarkalleen. Aika harva on nettikuvan perusteella valmis maksamaan isoja summia korusta , jota ei itse pääse hypistelemään, ja jonka tekijästä ei tiedä paljoakaan.

Sellaisiin hintoihin pystyy ainoastaan isot nimet kuten DPN, ja DPN:n helmikorutkaan eivät ole mitään työläitä malleja, joiden tekeminen voi viedä . Sen kun vain pujotetaan helmiä nauhaan ja solmii nauhan päät yhteen. Pitkän kaulakorun tekeminen onnistuu niin. Rannekorussa ja lyhyemmässä kaulakorussa täytyy osata myös korun päättely. Sekään ei ole kovin vaikeaa.


Pääset kokeilemaan, miten metallilangan taivutus sujuu, miten renkaita käsitellään ja erilaisten helmien avulla voit tehdä vaikka minkänäköisiä koruja. Loppuun voisin vielä vinkata muutaman kaupan, joista saa helmiä ja korutarvikkeita, ja joista olen itse tilannut. Tykkään itse ulkomaisista kaupoista, . Pahoittelut: tässä tekstissä ei tulla antamaan yksityiskohtaisia ohjeita kauniiden korujen tekemiseen vaan korkeintaan lausumaan sellaisia latteuksia kuin vain mielikuvitus on rajana.


Näillä ohjeilla pääset alkuun You Are Loved - korujen tekemisessä. Koruvaijeriin valmistat helposti ja nopeasti kauniita koruja. Tarvitset vain koruvaijeria, kiinnityshelmiä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit