Kiviseinä elementti saunaan

Welho-verhoilukivielementti on puuseinän päälle asennetta verhouskivielementti. Harvia- kiviseinän avulla luot saunastasi tyylikkään kokonaisuuden edullisesti ja vaivattomasti. Nopeasti kotiin toimitettuna.


Nyt saunan sisustaminen on nopeaa ja helppoa! Elementtejä voidaan asentaa päällekkäin sen mukaan, kuinka korkea kiviseinästä halutaan. Värivaihtoehtoja on kolme: ruskea, siniharmaa ja grafiitinmusta.

Pakkaus sisältää yhden elementin sekä . Ajattelin laittaa sisustuskivet kiukaan taakse olevalle seinälle saunaan , mutta mikä olisi järkevin tapa kiinnittää nuo panelin päälle? Paneloituun seinään asennettaessa kiviä,ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa kiviseinän osalta sievästi panelointi pois ja pohjustaa ala joko kipsilevyllä,tai . Luonnonkivinen verhoilukivi on näyttävä, tunnelmallinen ja kestävä elementti seinäpinnoiteeksi. Myös kätevästi verkkokaupastamme - tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaan. Saunaseiniksellä teet kiviseinän kiukaan taakse minuutissa. Verhoilukiviä valitessa huomio kosteuden- ja pakkasenkestävyys.


Elementtikoko : Korkeus 300mm x leveys 640mm kiinnityslistoineen.

Jos kiinnität elementtikivet saunan kiukaan taakse, varmista että kiukaan valmistajan antamat suojaetäisyydet täyttyvät. Seinät ovat lauteiden ohella saunan näkyvimpiä elementtejä , vaikuttaen paljon saunan tunnelmaan. Seinämateriaali ja pintakäsittely vaikuttavat saunan sisäilmaan, kosketustuntumaan ja hygieniaan. Laadukas koristekivi tekee saunastasi modernin ja turvallisen.


Liuskekivellä pinnoitettu teräsbetonielementti. Tuotteen käyttökohteet ovat erilaisia. Elementtien saumat toteutetaan innovatiivisella menetelmällä, suuretkin elementtirakenteet on mahdollista toteuttaa yhtenäisenä huippulaadukkaana kokonaisuutena. Kiuasalusta on ruostumatonta terästä, joka on jauhemaalattu mustaksi ja varustettu säätöjaloilla.


Vesisäiliöllisen kiukaan alusta on. SAUNAPANEELI 15X118MM STP TERVALEPPÄ. Kiviseinä sisustuselementti Harvia. Kylpuhuoneeseen ja saunan välinen seinä on 85mm tiiliseinä.


Teemme kylppäriremonttia ja suihkun vastainen ja saunan ja kylppärin välinen seinä tulee tiilestä. Mutta saunassa on takaseinä puu elementti (valmis talopaketti) muut seinät ovat muurattu välisein. Alumiiniset kiskot antavat ryhdikästä ilmettä saunaasi. Valitse kauppa, jonka tuotteita ja hintoja haluat katsoa.


Harvia-kiviseinä on valmis elementti, jonka voit kiinnittää kiukaan taakse.

Harvian upea kiviseinä, koko 54×2cm. Toimiiko se ihan hyvin säilyykö hyväännäköisenä ?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit