Joe blasco väritön puuteri

Parantaa meikin kestävyyttä. Irtopuutereita saatavilla eri sävyvaihtoehtoa. Light ja medium sopivat vaalealle iholle.


Puristepuutereista Darkia ja Bronzea käytetään myös aurinko- tai varjostuspuutereina. No Color - puuteri on nimensämukaan väritön ja sävy toimii ympäri vuoden, vaikka meikkivoiteen väri muuttuisikin.

Kasvot voidaan puuteroida puuterivipalla, puuterisiveltimellä sekä puhtaalla meikkisienellä. Riittoisa ja tyylikäs rasia, joka sisältää ylellisen irtopuuterivipan. Joe Blasco - puristepuuterit . Sävyt: väritön No Color, vaalean ihon Light sekä Medium. Blascon kivipuuteri on myös ensimmäinen, joka todellakin vastaa määritelmää Transparent (tosin tämän Blascon sävy on nimeltään No color).


Erittäin hienojakoinen puuteri sopii meikin kiinnittämiseen ja tekee iholle samettisen himmeän pinnan. Vertaansa vailla oleva laatu ja hienojakoinen koostumus ovat tehneet tästä irtopuuterista klassikon! Antaa luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen, parantaa meikin kestävyyttä.

Välimuistissa Samankaltaisia 15. Valittavana kolme eri sävyä. Useammalla merkillä on nykään valikoimassaan keltainen puuteri , jolla silmänympärysiholle saa tuotua runsaasti kirkkautta.


Kauneuspisaroiden ainutlaatuinen kapselointiteknologia tehostaa C-vitamiinin vaikutusta ja auttaa heleyttämään ”. Se ei kuivata ihoa ja on erittäin hienojakoista. Mutta, kyllä, varsinaisesti . Pääasia on se, että puuteri on oikean sävyistä. Jälleen kerran kirjoittamattomana sääntönä pidetään, että puuterin tulisi olla väritöntä. Tällöin puuteri ei muuta alla olevan meikkivoiteen sävyä mihinkään suuntaan, vaan pitää sen samana.


Olin kovin iloinen kun minulle tarjottiin mahdollisuutta tutustua tähän uudistetuun pakkaukseen ja toki itse tuotteeseenkin. Sama juttu Orange Highlightin kanssa. Hienojakoinen, kuulas, luonnollinen, väritön irtopuuteri.


Ensinnäkin, pakkaus on niin iso että se kestää varmaan vuosia jopa minunkin käytössäni (käytän baking- tekniikkaa, johon tämä on muuten osoittautunut loistavaksi). Valkoisuudesta huolimatta väri sulautuu kaikille ihon sävyille. Mä tykkään tosi paljon Blascon värittömästä , se on niin kevyt ja jättää iholle sellaisen äärettömän kauniin näkymättömän hunnun, on kans tosi hienojakoista.


Tuote lupaa: Väripigmentitön tuote sopii meikin korjailuun ja viimeistelyyn.

Arvio: Kevyen kevyt tuote oli omiaan poistamaan kiiltoa, mutta jätti ihon kevyeksi ja raikkaaksi. Voi käyttää vaikka ilman minkäänlaista pohjameikkiä. En osaa sanoa vetääkö tämä puuteri vertoja Laura Mercierin vastaavalle tuotteelle, mutta . Puuttuu: väritön Hyvä puuteri? Värin piti olla transcludent.


Edes nyt kun olen aika kiitettävästi ruskettunut, ei väri missään nimessä sulaudu ihon väriin. Puuteri on todella hienojakoista. Lisäksi puuteri on liian jauhomaista ja jää . No-Color-puuterisävy on täysin väritön puuteri , se sopii kaikille ihosävyille ympäri vuoden ja myös miesten iholle.


Ne takaavat pitkäkestoisen ja heleän meikkipohjan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit