Abloy lc100

LC1lukkorungossa on valintanupin lukitustoiminto, jolla voidaan estää päiväkäyttötoiminto. Valintanuppi lukitaan kiertämällä kuusiokoloavainta noin kaksi kierrosta vastapäivään kunnes ruuvi pysähtyy ja avataan myötäpäivään. LC100X on lukon mikrokytkinversio.


Kytkin vaihtaa tilaansa teljen saavuttaessa mm:n . Lukkorunko on erittäin helppo ja kevyt käyttää.

Keveyden vuoksi se soveltuu varsinkin lapsille, liikuntarajoitteisille tai vähävoimaisille, koska lukon ja oven avaamista vaikeuttavaa tiivistevoimaa . ABLOY LC1kromattu lukkorunko kahden vuoden takuulla. Muista tarkastaa oven kätisyys ja valita oikea malli valikosta. Se lc1on syvältä sieltä! Mutta tarkistappa se vääntöraudan kieleke lipun pultit, ne jos on löysällä niin täytyy varovasti kääntää vääntönuppia että saa jäämään aukaisu asentoon sen lukon. Se iso lukkokieli ei aina painu sisään kahvasta käännettäessä (eli ovi ei avaudu) vaikka lukko on ns.


Missähän vika voisi olla? Voiko lukko olla väärin kasattu?

Abloy LC1kokoamisohje. Mökkitoimittajalta puuttui lukkopesien matkasta kokoamisohje. Mahtaisiko löytyä keltään sähköisessä muodossa räjäytyskuvaa tai ohjetta, niin saadaan lukko oveen.


Talotehtaalta kestää kuitenkin päiviä saada aikaiseksi lähettää mitään perästä päin. Automaattisesti takalukittuva sylinterilukkorunko. Lukko varustetaan molemminpuolisilla painikkeilla.


Lukossa on päiväkäyttötoiminto. Tämän jälkeen telki aukeaa painikkeilla. Helppo- ja kevytkäyttöinen lukkorunko kodin oikeakätisiin ulko-oviin. Lukko avataan ulkopuolelta avaimella, jonka jälkeen ovi avataan painiketta käyttäen - ei avaimesta vetäen.


Sisäpuolelta oven lukitus avataan vääntönuppia kevyesti kääntämällä ja sen jälkeen ovi avataan painikkeella. Käyttötoiminnot, lukitus- ja . Onko ominaisuus vai vika, että otsikon lukkorunko ei hätäisesti painikkeesta kiskaistessa liikauta lukon kieltä rahtuakaan? Mikäli painaa raaauuuhallisesti kahvan alas, lukon kieli liikkuu.


Edit: takaovessa sama lukko, se toimii. Onnistuukohan tuolle itse tekemään .

Lukko on varustettu molemminpuolisilla painikkeilla. Tietyissä vuosimalleissa LC 1lukkoja on ollut ongelmia kahvan toiminnassa. Цилиндровый врезной замок с автоматическим запиранием ригеля.


Takalukittumista voidaan ohjata rintalevyssä olevalla valintanupilla. Замок всегда должен использоваться с нажимными ручками, т. Задание режима автоматического запирания осуществляется при помощи переключателя, . Финские врезные механические замки. Замки, доводчики и системы запирания ABLOY и др. Ilmoittajan kaikki ilmoitukset (123) Satakunta Pori, Pori Keskus.


Fonecta, Karttakeskus, Liikennevirasto, Maanmittauslaitos, OpenStreetMap contributors, OnYourMap. Aktivoi kartta klikkaamalla sitä . Vertaa tuotteita helposti netissä VERTAA. FI abloy lc1-sivustolla.


Tule sivustollemme ja löydä edullisimmat, toimivimmat ja parhaimmat tuotteet. Näitä lukkorunkoja koskenut laajennettu takuu loppuu ja voimassa on normaali .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit