Verhoilukivi olohuone

Aidoista luonnonkivistä valmistetuilla verhoilukivillä luot upean, tunnelmallisen seinän esimerkiksi saunaan, tai tehosteseinäksi olohuoneeseen. Voit lisätä löytämäsi ratkaisut kivikoriin merkistä, lähettää suunnitelma asiakkaalle tai pyytää tarjousta! Ilmestyvästä kivikori-kuvasta painamalle voit lähettää meille tarjouspyynnön. Altan Harmaa liuskekivi 1-cm. Nopeasti kotiin toimitettuna.


Verhoilukivet -tuoteryhmän tuotteet löydät edullisesti Netraudasta.

Saatavilla jo tuotetta - klikkaa ja tutustu tarjouksiin! Itse olen kanssa etsiskellyt vastaavia verhoilukiviä , hintaeroja noissa on todella paljon. Kun kyseessä on olohuone eikä sauna tai suihku jotka taas ovat märkiä tiloja niin uskoisin . Ajatuksissa on laittaa kotiin TV:n takana olevaan pieneen seinään verhoilukiveä ja valot, jotka tuovat kiven muodot esille.


Muutamassa talossa moisen. Meille on kanssa tulossa olohuoneen seinään, Rautiasta tuli tiirailtua. Mielestäni liian arvokasta, mutta ei kai ole vaihtoehtoja. Stark-Suomi myymälät, useat Rtv-myymälät ja mukana myös Värisilmä liikkeitä, K -rautoja ja useita sisustusalan erikoisliikkeitä.


Meidän olkkarissa on muuten Home4you:sta hankittu Matthios stone, Highland Cream verhoilukivi.

Voi katsoa blogistani ” Olohuoneen seinäremontti”-kohdasta. Se näyttää hyvältä, luulisin ettei polyuretaani paljoa eroa ulkonäöltään. Marita: Muistinkin, että sinulla oli tuon . Lomat on lusittu ja paljon saatiin aikaiseksi loman aikana.


Asuintilat alkavat olla jo viimeistelyä vaille valmiina ja fokus on siirtynyt kylpyhuoneen puolelle. Olohuoneen ja kylpyhuoneen välisen seinän viimeistelyyn käytettiin varmasti kaikkein eniten aikaa, kun seinää tasoitettiin, pohjamaalattiin ja käsiteltiin . Tyylikäs verhoilukivi jossa on aidon kiven tunnelmaa. Koristekivet Byggmaxilta. Keravalla rempattiin omakotitalon pukuhuone,wc ,sauna ja kylpyhuone.


Wc yhdistettiin kylpyhuoneeseen. Vaikka kotiteatterit ja erilliset tv-tilat ovat yleistyneet, tv kuuluu olohuoneen kalustukseen. Sohvan paikka on olohuoneen parhaimmalla seinällä, josta usein näkee koko tilan keittiöön asti ja toivottavasti myös ulos ikkunoista. Tehosteseinän voit tehdä myös suurikokoisilla laatoilla tai verhoilukivillä.


ID= 9itemcode=SMJ03. Musta verhoilukivi keittiön välitilassa. Modernin keittiön välitila on päällystetty tyylikkään mustalla verhoilukivellä, joka tuo kaunista tekstuuria keittiöön.


Kaksion kauniin tunnelman luovat korkea huonekorkeus ja olohuoneen alkuperäinen tiiliseinä. Tyylikästä designia ja taidetta olohuoneen modernissa sisustuksessa.

Remontti-Reiska näyttää, miten olohuoneen seinään asennetaan kotimaista tummaa liuskekiveä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit