Tiileri muuraus itse

Ohjeet malliin saat varmasti tiileriltä kun vähän kyselet. Kysyin asennustarjousta tiilerin muurarilistalta ja hinta oli saamaa luokkaa. Olet saanut edullisen tarjouksen,koska piipulle jäävä hinta on vain alle kaksisataa. Itse takan muuraus vei neljä iltaa yhteensä n. Takan muurasi kokenut muurari , joka on pystyttänyt Tiilereitä ennenkin ja olemme kuulleet hänestä pelkkää hyvää.


Emme ole olleet takkaan yhtään tyytyväisiä.

Itseasiassa keittiön iso leivinuuni lämpiää todella hyvin samalla puumäärällä kuin mitä Tiileriin ahdetaan. Olen muurannut itse leivinuunin noilla Tiilerin ohjeilla, ja siellä oli tiilikerroskuvissa muutama paha virhe! Tiili oli piirretty kokonaan hormikanavan päälle, kun puolet pitäisi olla siellä kovan päällä, ettei putoa aikaa myöden savukanavaan! Täytyy olla jotain perusteita muuraamisesta , että löytää myös . Kappaletavarasta sivukuluineen perushinta.


Muuraustyön kokonaishinta. Valmistulisijat mallisto TIILERI. Tulisijamalli kokonaishinta perushinta.

Osaisiko joku kertoa suuntaa antavasti Tiilerin Jussin muurauksen hintaa? Ajatuksena olisi kokeilla muurata pinnoitettavaksi tuleva takka- leivinuuniyhdistelmä, jossa luukut eripuolilla. Nykyajan ihmisillä ei ole. Tiilerillä vastaavan massainen kuorellinen leivinuuni maksaa n. Me tilattiin silloin tarvikepaketti Tiileriltä ja yksi tuttu ammattimuurari muurasi sen.


Varaava takka voidaan hankkia tehtaalta toimitettuna pakettina tai muurarin yksilöllisesti muuraamana. Itse muuraamista en suosittele myöskään, jos ei kokemusta. Lue, mitkä ovat suurimmat erot kustannuksissa ja asentamisessa.


Lainaus: minkäkokoisen hormin muuten tuo tiilerin takka vaatii. Sen sijaan itse takkasydän hissiluukkuineen oli hinnakas, mutta siitä huolimatta erittäin onnistunut hankinta. Meillä muurari on ottamassa aika saman verran ku teillä, mutta joudumme tarvikkeet hankkimaan itse.


Pölyjen pyyhkimisen helpottamiseksi kaakeloin itse takan päällisen halvoilla valkoisilla kaakeileilla. Mistähän mahtais löytyä takan muuraus ohjeita,periaatteella kivi kiveltä. Ihan joka kaupassa ei välttämättä . Jos muurarin laittaa järjestelemään tiilet, niin siinä mennee kalliin ammattimiehen aikaa hukkaa aika paljon.


Jos osaa itse muurata , niin takan ostohinta on 3. Tiilerin Terhissä hyötysuhde on , lämmitysteho kWh, ja kerralla voi polttaa puita . Tiilerin takan piirustukset , eli kuvat kerroksittain paperilla.

Tutustu muuraustöiden hintoihin remonttiarkistossa. Löydä luotettava muurari ilmaiseksi jättämällä remontistasi ilmoitus. Säästä rahaa kilpailuttamalla. Kumppaniksi Suomen johtava tulisijojen kotimainen valmistaja.


Lujahormin palveluverkosto kattaa Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pirkanmaan ja Etelä-Suomen talousalueet. Valitsemalla Tiileri tulisijan saat markkinoiden parhaan .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit