Tammermatic hinnasto

Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. JOS NAAPURISI KUULISI TÄSTÄ,. Saat ilmaiseksi autonpesukoneen ja vähintään.


Osinkokone tahkoaa yrityksellesi voittoa päivästä päivään ja vuodesta toiseen! Autonpesulla lisää bisnestä ja kannattavuutta. Autojen pesupalvelut ovat huomattava osa huolto- ja liikenneasemien sekä kauppaketjujen liiketoimintaa – joillakin liikepaikoilla jopa tärkein tuottojen lähde.


Luotettavilla ja nopeilla autonpesukoneilla sesonkiaikojen pesukapasiteettia voidaan nostaa merkittävästi. TAMMERMATIC -PALVELUT loistavaa puhtautta Käytössäsi ovat pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyt tuotteet, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön kaikissa autonpesukoneissa ja vedenkierrätysjärjestelmissä. Puoli vuosisataa sitten huoltoaseman yrittäjä tai työntekijä käveli autonpesukoneen vieressä ja ohjasi konetta auton muotojen mukaan. Hänellä oli muutama nappi ja vipu harjakoneen käyttämistä varten.


Kone on tällä hetkellä päivittäisessä käytössä huoltoasemalla. Puretaan sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään kesäkuun loppuun mennessä. Osallistuja (Participant).


Väännetäänkö lisää puukko haavassa ja kyseenalaistetaan suomalaisten autopesujen hinnat. Nehän ovat aivan jäätävät! Pesupalvelumme avulla pidät ajoneuvosi puhtaana ympäri vuoden. Pesu sopii henkilöautoille, raskaskalustolle sekä työkoneille. Auton pesu ja puhtaanapito on tärkeä osa auton huoltamista ja miellyttävää autoilua.


Katso hinnasto ja ohjeet täältä. Meiltä saa ostaa luonnollisesti alkuperäiset Nissan- ja Peugeot- varaosat, mutta . Imatran toimipisteen yhteystiedot ja palvelut löydät tältä sivulta. Myymälässämme on tarjolla kaikki autotarvikkeet ja - kemikaalit.


Imatralla tarjoamme myös kaikki Huolto-aseman palvelut. Huomioithan koneen maksimimitat: korkeus max metriä leveys max metriä. Koneen käytön pakkasraja on -15°C.


Meiltä myös mopoautojen renkaat ja huollot! T7Luxissa yhdistyvät harjattoman pesun ja harjapesun monipuoliset ominaisuudet, jotka mahdollistavat auton pesemisen puhtaaksi pienimpiäkin yksityiskohtia myöten - auton maalipintaa säästäen. Vertailussa autonpesut - hinnat ja pesun lopputulos.


Tammermatic -autonpesukoneemme on käytössäsi ympäri vuorokauden!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit