Supi arctic värikartta

Arctic - värikartan kokoelmasta löydät hienostuneen hohdon omaavaa kuultavaa helmiäisväriä. Puhtoista hohtoa saunomiseen. Kosteutta ja vettä hylkivä.


Supi - saunatuotteet kuuluvat Rakennusmateriaalien parhaaseen päästöluokkaan M1. Niistä ei haihdu sisäilmaan haitallisia aineita.

Sopivalla valaistuksella helmiäisefektiä voidaan vielä upeasti korostaa. Joskus voi riittää pelkkä pesu, jotta saunasta saa taas puhtaan ja raikkaan. Supi Saunapesu on tehokas mutta hellävarainen puhdistusaine, joka desinfioi ja valkaisee puupinnat sekä liuottaa kalkkia laattapinnoilta. Tuotahan ei suositella lauteille mut onko joku laittanut? Supi Arcticin sävyt jäävät hieman kartan sävyjä . Meillä ihan vaalea perus sauna ja haluisin sinne eloa.


Miettiny et tuleeko liian synkkä ja ahdas jos seinät vetäs tummaksi. Vai tulisko ilmettä vaan jos maalais ne .

Nyt minua viehättää tuo aavistuksen siniharmaa sävy “Nuuk”, jolla ajattelin käsitellä ainakin seinät, ehkä myös katon? Lauteet tulevat vaalealle puupinnalle, . Tikkurila värikartta Tikkurilan saunatuotteita voi sävyttää kuultavat sisävärit kartan sävyillä, tässä vain osa sävyistä. Tässä vaiheessa oli jo päätetty, että saunan ja pukuhuoneen sävyt tulisivat olemaan.


SISÄLTÖ Moderni koti tarjoaa valojen ja pintojen yhteispeliä Harkkoseinät suoriksi ja tasaisiksi Yki Oikaisulaastilla Suunnittelijapankissa kuluttaja ja suunnittelija kohtaavat Lapponia- värikartta ja Valtti Arctic Hirsitalon suojaus on tiedettä Supi -tuoteperhe kasvaa Puupintojen suojaus sisätiloissa on lähes . Sillä saa käsitellä sekä seinät, katon että lauteet, ja vahaan saa väriä esim Lapponia- värikartan mukaan. Niinpä valitsin värikartasta sitten tummanruskean Kammin ja punaruskean Ahkion. Ihanat nimet noilla värisävyillä ! Vaha soveltuu saunojen puupintojen pintakäsittelyaineeksi, joka imeytyy puuhun muodostaen luonnollisen likaa ja vettä hylkivän pinnan. Tikkurilan Supi -saunavaha on luonnonvahaa sisältävä suoja-aine sisäkäyttöön.


Vahaa voidaan käyttää kaikkiin saunan puupintohin kuten lauteisiin, paneeliseiniin ja -kattoon sekä oviin. Sauna tullaan käsittelemään Supi saunasuojalla joka sävytetään Artic - värikartan Omsk -sävyllä. Sen verran on tuota ainetta tullut testattua että se on kyllä melko hyvää peitoltaan.


Pienet kolhut ja puun pinnan rosot eivät juurikaan erotu sen alta. Mutta, saunan katto on siis finaalissa, sekä takaseinä. Supi Saunavahat saa sävytettyä Tikkurilan Kuultavat sisävärit - värikartan mukaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit