Sisustuslaasti kaakelin päälle

Micromortero on kaikkien pintojen (myös märkätilojen) pinnoittamiseen sekä koristeluun tarkoitettu sisustuslaasti. Jos olet kyllästynyt kylpyhuoneen tai muiden. Pavicem Micromortero -pinnoitteen voi tehdä myös vanhojen laattojen päälle , ilman vanhojen rakenteiden purkamista. Materiaali levitetään useampana kerroksena lastalla ja suojataan Epoxilla.


Click to enlarge image dekofloor-001.

Kylpyhuoneremontti Dekofloor- sisustuslaastia käyttäen antaa moderninrouhean sementtipinnan ja myös sen voi asentaa vanhan pinnan päälle , mutta se . Alunperin välitilassa oli kukallinen tapetti ja sen päällä lasilevy. Niistä päätimme luopua heti. Keittiön välitilaanhan on vaikka kuinka paljon erilaisia ratkaisumahdollisuuksia.


Yksi mahdollisuus on nimenomaan käyttää tapettia ja sen päällä levyä. CLAYSTONE on luonnonmukainen savi -ja silttipohjainen sisustuslaasti. Claystone - sisustuslaasti on erityisesti suunniteltu jäljittelemään luonnonkiveä ja betonia.


Asennetaan valmiiksi tasoitetun pohja päälle , pinnasta voidaan tehdä sileä tai karkea, matta tai kiillotettu pinta.

Oikein pohjustettuna tuote voidaan asentaa . Pinnoitteen voi tehdä suoraan uudelle pinnalle tai esimerkiksi vanhojen laattojen päälle. Kosteissa tiloissa sisustuslaasti on hyvä vaihtoehto laatalle. Niillä voidaan toteuttaa kestäviä ja saumattomia lattiapinnoituksia. Paitsi että lattiat ovat tyylikkäitä, niin ne ovat myös helppohoitoisia.


Edelliseen kotiin haaveilin monta vuotta laattojen päälle laitettavaa betonipinnoitetta, mutta se haave hukkui ruuhkavuosiin. Valmistajia on paljon markkinoilla, kun. DEKOTUOTTEEN kautta saatava Perfectino Creatina- sisustuslaasti sopii hyvin myös tähän tarkoitukseen. Heillä on muutama muukin sopiva . Harmaan-sinertävä kaakelilattia ja kulahtaneet saumat saivat päälleen Decosin sisustuslaastin.


Lattiasta tuli tasainen, silkinpehmeä ja lämpöisemmän tuntuinen. Tällä tekniikalla tehdyn lattian uusimisen vaivattomuus piilee siinä, ettei vesieristystä tarvinnut uusia eikä kaakeleita repiä irti. Kaakelien päälle asennettava . Minulta tulee materiaalit.


Urakkahinta kokonaisuudelle. Pinnoite muodostaa ohuen mutta kestävän kalvon vanhan kaakeli - tai kivipinnan päälle.

Ekologinen menetelmä säästää sekä aikaa, rahaa että asukkaiden hermoja. Sisustuslaasteilla saadaan yksilöllinen, betonimaisen näyttävä lopputulos. Lauantainen yllättävä laattojen putoaminen työtasojen vaihdon yhteydessä poiki ehkä yhden nerokkaimmista ideoistamme pitkään aikaan! Päätimme rapata välitilan.


Ihan uniikki ideahan tuo ei ole, onhan noita näkynyt ennenkin, mutta meistä se tuntui välittömästi oikealta juuri meidän keittiöön. Nyt päästään kurkistamaan itse keittiöremontin työvaiheisiin :) Tästä pääset kurkkaamaan vielä postaussarjan ensimmäisen osion - ennen ja jälkeen kuvat. Tästä taas pääset hyppäämään suoraan kolmanteen osioon, josta löytyy lisää valmiin keittiön kuvia, sekä vinkkejä mm. Laattojen päälle laitettu laasti tekee seinästä aikalailla kiviseinän tuntoisen. Maalipinta on kestänyt hyvin pesuja ja kuuraamista ja kaikkinensa pinta on kuin eilen olisi laitettu.


Mitään jälkiä laastiseinään ei ole tullut eikä se ole mistään kulunut. Pinnan siivoaminen on tuhannesti helpompaa kuin 10×10 . Haaveissa on remontoida vanha peltikylppäri muutaman vuoden päästä , ja jos mahdollista niin haluaisin kylppärin ilman laattoja, haen vähän. Katsoin pientä pintäremonttia ohjelman, jossa tehtiin ko.


Lataaja: Ceramid Oy Uusi kestävä ilme kaakeleille ja kivipinnoille nopeasti, edullisesti ja vaivattomasti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit