Sähkötarvikkeet pori

Välimuistissa Teemasivu 1: SÄHKÖ EKHOLM OY. Perinteinen, aikaansa seuraava. Tällä sivulla esitellään tuotteita ja käyttö-.


Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Toimintamme on ollut nousujohteista ja onnistumisestamme kertovat muun muassa pitkät suhteet asiakkaisiimme. Yritys työllistää noin sähköalan osaajaa.

Myymme sähkötarvikkeet johtavilta valmistajilta. Edustamiimme valmistajiin kuuluvat Ensto, Strömfors ja Elko. SLO Oy tarjoaa Suomen kattavimman ammattilaisten käyttöön suunnatun sähkö -, tele- ja automaatiotuotteiden valikoiman. Kesä-, heinä- ja elokuu: MA-PE klo 7. Huoltokorjaamo MA-PE klo 7. Motonetin kodin sähkötarvikevalikoimasta löydät monipuolisesti valaisimet niin sisä- kuin ulkokäyttöön, jatkojohdot, mittarit sekä sähköasennustarvikkeet.


Katso Pori Energian edulliset hinnat ja tee sähkösopimus heti sivuillamme! Olemme toimineet Porin ja Satakunnan alueella yli vuotta ja toteuttaneet lukuisia onnistuneita projekteja. Kodin Terran verkkokauppaan.

Näet verkkokaupassa valitun myymälän hinnat ja saatavuuden. Erilaiset sähköasennus-, suunnittelu-, ja huoltotyöt hoituvat meiltä sujuvasti yli vuoden kokemuksella. Asiakaskuntaamme kuuluvat Porin seudun yritykset sekä kotitaloudet.


Valmistus - Maahantuonti - Tukkumyynti sähköalan osaamista jo lähes vuotta! Valmistamme korkealaatuiset, vahvat ja anodisoidut alumiiniset FINPILAR - keskukset, jotka edustavat omissa tuotesarjoissaan viimeisintä tuotekehitystä. Sarja sisältää laiturikeskukset pienvenesatamiin, energiapilarit ja . Juhon isä oli sähköasentaja koko ikänänsä ja tästä Juho saikin kipinän sähköalaa kohtaan. Juho kävi aikoinaan lukion, mistä hän jatkoi Ammattikorkeakoulun opiskelemaan. Sieltä hän valmistuikin voimapuolelta sähköinsinööriksi.


Viisi vuotta siellä työskenneltyään, . Vanha laite tai lamppu palautetaan ilman pakkausta ja ohjekirjoja. Yrityksemme palveluksessa on sähkö - ja teollisuuden kunnossapidon ammattilaisia, joilla on korkea työmoraali ja halu menestyä alalla. Henkilöstömme kykenee itsenäiseen työskentelyyn, ovat oma-aloitteisia ja ottavat vastuun työstään. Sähkö - ja elektroniikkaromu.


Meillä on myös laaja yhteistyö- ja alihankintaverkosto. Tavoitteenamme on jatkuva .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit