Mum's koko iäksi

Suunnittelijoiden mukaan Koko iäksi on matto, joka kestää eliniän, ja joka mukautuu muuttuviin elämäntilanteisiin ja ympäristöihin. Tätä ihanaa mattoa on myös kahta pienempää kokoa. Meidän kotimme ei ole blogissa paljon vilahtanut.


Ehkä pikkuhiljaa kuvailen sitäkin enemmän. Olemme asuneet kotiamme nyt kolmisen .

KOKO IÄKSI -pattern designed by Finnish designer couple Saana. Halusimme suunnitella maton, joka kestäisi eliniän, ja joka mukautuisi muuttuviin ympäristöihin ja elämäntilanteisiin. Mum ´s verkkokaupasta tilaamani Koko iäksi -villamatto saapui tänään Espooseen Matkahuollon voimin.


Maton valkoiset osat ovat värjäämätöntä villaa ja tummat osat ovat käsin . Kun törmää täydellisyyteen, se pysäyttää. Tämän norjalaisen bloggarin kodin kohdalla kävi aikoinaan niin. Siksi haluan esitellä tämän blogirakkauteni myös teille.


Norjalaisen Elisabeth Heierin (klik!) koti henkii vaaleaa rauhaa.

Vaikka vaalea skandinaavisuus on muodissa, tämä koti ei sorru blogikliseisiin, vaan on sisustettu . Olen jotenkin pikkuhiljaa tykästynyt Saanan ja Ollin suunnittelemiin mattoihin. Habitaressa esiteltiin Saanan ja Ollin uusimmat mattosuunnitelmat, tällä kertaa Finartelle. Kierrätetystä ja värjäämättömästä . Koko iäksi -matossa kiteytyy Saanan ja Ollin suunnittelufilosofia: reilu tuotantotapa ja aikaa kestävä lopputulos, josta sielu loistaa läpi. Suunnittelijat itse halusivat mieluummin aloittaa puhtaalta pöydältä kuin hyödyntää . Näyttää ja kuulostaa hyvältä!


Isoja mattoja ei olekaan niin helppo löytää. Nyt koko eurooppaa palvelevassa. Descubre Alfombras y más! Hay más cosas para ver en Pinterest! Vielä muutamia vuosia sitten tuntui siltä, että kauniita mattoja on vaikea löytää.


Lyhyessä ajassa tilanne on muuttunut ja nyt minusta tuntuu siltä, että kauniita mattoja tupsahtelee markkinoille sieltä täältä. Sohvatyynyt ja peitteet 1kertaa2. Jalkavalaisin Himmee Filly. Verhot Lapuan Kankurit Palttina.


Nojatuolit Nikari December XL.

Ply Rug är en melerad matta i 1 nyzeeländsk ull formgiven av den danska textildesignern Margrethe Odgaard för Muuto. Ply Rug är elegant men samtidigt tidlös och det klassiska mönstret i zick-zack kompletteras med en bård i annan ton. Ply Rug är handvävd med traditionell teknik vilket gör att den kan hålla i . Pienoinen pettymys, tai se olo itselleni jäi Habitare - messuilta. Olin jo ajatellut ostaa luononvalkoisen version lastenhuoneeseen, mutta se näytti ihan likaisen harmaalta. Muut värit olivat parempia.


Kaunis matto joka tapauksessa, joten vannomatta paras. Saana ja Olli Koko iäksi carpet for Mum's. Matot ja seinävaatteet Vain yksityiset. Koko Iäksi - mattoa voin suositella lämpimästi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit