Microlife verenpainemittarin mansetti

Veroton hinta 1€—2€ . Microlife - mansetti verenpainemittarille. Myyntipakkaus sisältää mansetin ja kaksi erilaista liitintä . Voinko kytkeä mittariin minkä tahansa mansetin , jos se vain sopii siihen? Meiltä uusi mansetti verenpainemittariin.


Mansetit ja lisätarvikkeet.

Tärkeää on varmistaa, että olkavarren tai ranteen ympärysmitta on mansetin yhteydessä annettujen rajojen puitteissa. Riester D-ring mansetit on helppo asettaa. Automaattinen kolmen peräkkäisen mittauksen toiminto. Tämän sivun julkista näkyvyttä on rajoitettu. APTEQ VERENPAINEMITTARIN L- MANSETTI kpl.


Eri kokoisia mansettja Apteq verenpainemittariin. Materiaali TPU ( thermoplastinen polyuretaani) Kumiosat eivät sisällä lateksia. Verenpainemittarit ja mansetit. Valitse käsivartesi yläosan .

Mittauslaitteet ja testit (72). Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Koko, Olakavarren ympärys. Sopivan verenpainemansetin valinta on vähintään yhtä tärkeä kuin itse verenpainemittari.


Täysin automaattinen olkavarsiverenpainemittari, joka ilmoittaa onko mansetti kiinnitetty oikein ja onko mittaus onnistunut. Jos epäsäännöllisen sykkeen symboli ilmestyy näyttöön usein, on suositeltavaa ottaa yhteyttä lääkäriin. Helppokäyttöinen, tyylikäs olkavarsimittari. Laitteen mukana tulee M-kokoinen mansetti , . Myydyin mallimme, helppo käyttää! Kolme kovaa testasi, onko automaattisia verenpainemittareita helppo ja miellyttävä käyttää.


Testissä oli mukana neljä olkavarsi- ja kaksi rannemittaria. Erot olivat melko suuria. Halvin mittari jäi jumbosijalle.


Tämä ambulatorinen verenpainemittari mahdollistaa lisäksi eteisvärinän (AFIB) tunnistamisen tunnin. Kiinnitä mansetti käteen. Napsauta kiinnityshihnan liitin olkamansetin D-renkaaseen.


Nyt pitäisi hommata hyvä verenpainemittari. Meille hankittu uusi mittari näyttää kovin erilaisia lukemia jokaiselta mittauskerralta.

Ilmeisesti mittari on todella herkkä antamaan rytmihäiriömerkinnän ja aina ne eivät niitä ole, esim. Yksinkertainen näytön symboli kertoo, onko mansetti kiinnitetty käsivarteen oikein. Myydään ehjä ja toimiva verenpainemittari. Sydämen eteisvärinän tunnistus Kliinisesti testattu (BHS protokollan mukaan). MAM teknologia (kolme automaattista peräkkäistä mittausta).


Lisävarusteena saatavana XL - mansetti muistipaikkaa. Säilytyslaukku vuoden takuu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit