Menoforce strong haittavaikutukset

Vaihdevuodet ovat luonnollinen osa naisen elämää. Estrogeenituotannon väheneminen voi aiheuttaa monenlaisia oireita, joihin on kuitenkin saatavilla tehokasta apua. Miedompaa kuin äsken mainittu, tietysti, mutta monille sekin riittää uneen pääsemiseen. Luontaistuotekaupan täti hehkutti kuinka kaikki ovat tätä kehuneet.


Odotukseni olivat siis korkealla. Kahden kuukauden kuurilla ei kuitenkaan ollut huomattavaa vaikutusta.

Kyseessä on luonnon aineksista loihdittu vahva salviavalmiste, joka tasapainottaa omaa hiipuvaa estrogeenituotantoa. Näin pienemmätkin annokset riittävät käyttötehoon, ilman haittavaikutuksia. Salvia käyttää samoja reseptoreja estrogeenin. Noin pari kertaa tunnissa tulee hirveä aaltomainen hikikohtaus ja juuri kun saat peiton pois päältä niin sitten taas tulee kylmä.


Siis onko nämä jo vaihdevuosi oireita ja mistä apu tälläiseen? En haluaisi syödä hormooneja eli mielummin jotain . Ainoastaa sydän oireet hankalia. Jatkuvat muljut eli välilyönnit ( tuhansia vuorokaudessa).


Mutta vain jokunen aalto, ja hikeä ei enää paljoakaan päivässä eikä aina joka yö herää hikeen.

Vahva salvia valmiste, luontaistuotekaupasta ainakin saa. Sen luonnollisia hormoneja muistuttavat, estrogeenisesti vaikuttavat aineosat käyttävät elimistössä samoja viestintäreseptoreita kuin . Tabletin tehokkuus ja turvallisuus on testattu kliinisesti. Vain yksi tabletti päivässä riittää tasapainottamaan kuumia aaltoja ja hillitsemään hikoilua. Haittavaikutukset : Tavallisimpia haittavaikutuksia ovat päänsärky, huimaus, väsymys ja uneliaisuus. Menoforcella on näitä tuntemuksia tasaava vaikutus.


Tutustu huolella pakkaus- selosteeseen. Teho paranee käytön jatkuessa, eikä sillä ole hormonivalmisteiden mahdol- lisia haittavaikutuksia , koska se ei ole estrogeenivalmiste. Voglian myymäläpäällikkö Kirsi Toivanen . Strong -salviatabletti vähensi neljässä vii- kossa kuumien aaltojen esiintymistiheyden puoleen. Koska Menofor- ce Strong ei ole estrogeenivalmis- te, sillä ei myöskään ole hormoni- valmisteiden.


Hyvin harvoin voi esiintyä allergisia. Glukosamiini haittavaikutukset salo ==. A helpottaa nukahtamista, lievittää aikaeron rasituksia.


Haittavaikutukset : Hetkellistä lisääntynyttä syljeneritystä saattaa esiintyä. Annostus tabletti päivässä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit