Kudottu nahkamatto

En ollut aikaisemmin tärmännyt kudottuihin nahkamattoihin suomalaisissa sisustusliikkeissä. Ei muuta kun matto varaukseen ja parin päivän päästä livenä sitä katsastamaan. Tunnisteet: juutti, juuttimatto, leather rug, nahka, nahkainen matto, nahkainen räsymatto, nahkamatot , nahkamatto , sisustus . Kaksi kudottua räsymattomaista farkku- nahkamattoa , koko n. Matoissa on pieni keskinäinen kokoero, joka ei pistä silmään, mutta on silti maininnan arvoinen asia. Pinta on elävä, kuten nukka- tai rahkamatoi.


Wave nahkamatto merkiltä Muubs. Hurmaava kudottu matto nahkaisilla yksityiskohdilla, jotka tuovat mattoon maalaismaista ulkonäköä ja mukavuutta. Täydellinen matto eteiseen tai keittiöön.


Materiaali pehmentää puu- ja kivilattioita ja tuo huoneeseen mukavaa ilmettä. Pappelinan matot ovat muovia, sellaista pehmeää muovikudetta jotka on kudottu samalla tavoin kuin räsymatot. Muovi on materiaalina kamalan kuulloinen, mutta mattoina Pappelinat ovat kaikkea muuta kuin kamalat. Ei niitä uskoisi muovimatoiksi jos ei tietäisi asiaa ja kokeilisi kädellä maton tuntumaa. Kaunis ja ihana Nordalin vaaleansiniharmaa räsymatto, joka on valmistettu nahkamatonkuteesta.


Nahkainen matto on laadukas ja ei luista lattialla. Ihana kudottu matto mokkanahkaa. Sopii niin eteiseen kuin keittiön lattiallekin. Matto antaa ylellisen ja kodikkaan vaikutelman. Explore these ideas and more!


Sängynpeitto krokotiilivirkkauksella ja nahan paloista. Bryggeläisellä virkkauksella tehty pöytäliina. Pitsikuvioisella dc-fixilla tuunattu vanha ikkuna.


Ngt liknande i nederkant till draperi altandörr. Cómo hacer el punto “grano de maíz” (El blog de Virkattu matto. Aterinpussi (WäkerrysWerstas). Tähtipölyä puikoissa: Karhu-lapaset.


Puuvillasta kudottu ryhdikäs matto hapsuilla tai lankakanttauksella. Kaikille matoille sopivat samat päivittäiset hoitotoimenpiteet: Pysäytä ulkoa kulkeutuva lika hyvällä kynnys- ja eteismatolla sekä maton suoja-aineilla. Yleensä kemiallisesti pestävä ohut nahkamatto.


Imuroi matto säännöllisesti. Tiiviisti kudotut matot saa parhaiten . Jokainen käsin kudottu matto on yksilöllinen. Meillä alkaa olla keittiöremppa valmis ja nyt suunnittelemaan sisustusta ja lähinnä mattoa. Ajattelin sellaista isoa 160x230cm, joka tulisi hengen ruo. Brita Swedenin pestävät, sekä sisä- että ulkokäyttöön sopivat muovimatot ovat käytännöllisiä esimerikisi eteisessä, keittiössä, kodinhoitohuoneessa tai terassilla.


Kuvion värit ovat nurinperin toisella puolella. Matot on kudottu ruotsissa. Rug Solid juutti- nahkamatto. Nahkamatto 200x3tumman harmaa . Valmistettu käsityönä Intiassa.


Nordal Designin laadukkaat räsymatot edustavat skandinaavista sisustustyyliä varsin edulliseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit