Iloq avain kadonnut

Minulla katosi iloq avain (kotiavain joka käy myös kerrostalomme talonyhtiön yhteisille roskiksille ja varastoon). Luin netistä, että iloq avaimissa on jonkunlainen sähköinen asennus että kadonneen avaimen voi sähköisesti asentaa lukkoon käyttökelvottomaksi? Lisäavaimen tilaus edellyttää huoltoyhtiössä paikan päällä asiointia. Jos avain katoaa, ole välittömästi yhteydessä huoltoyhtiöön ja tilaa kadonneen avaimen tilalle korvaava avain.


Korvaa- van avaimen tilaus edellyttää huoltoyhtiössä paikan päällä asiointia. Sen jälkeen lisäsin lukkoon avaimen kerrallaan käyttämällä lukossa ensin punaista avainta , sitten lisättävää avainta ja lopuksi vihreää avainta.

Aikaa yhden lukon uudelleen ohjelmoimiseen meni vain muutama minuutti. Nyt kadonnut avain on estetty, eikä sillä enää aukea yksikään kotimme ovi. Kadonneen iLOQ Avaimen pääsyoikeudet poistetaan järjestelmästä nopeasti, helposti ja edullisesti ilman yhdenkään lukon vaihtoa tai uudelleensarjoitusta. Kadonnut avain ei toimi enää asunnon ovessa eikä yhteisissä tiloissa.


AVAIMENI ON KADONNUT , MITÄ TEEN? Ilmoita heti asiasta avainhallintavastaavalle. Hän hoitaa lukkojen päivitykset ja kadottamasi avain lakkaa toimimasta.


Näin kiinteistön turvallisuustaso saadaan nopeasti palautettua ennalleen.

Vakuutusyhtiö korvaa näissä tilanteissa alimman mahdollisimman kulun, jolla kadonneen avaimen käyttö voidaan estää. LOQ avaimet ovat mekaanisesti kaikki identtisiä eikä sellaisen hukkaaminen tule yleensä kalliiksi kun ne lukot joihin avain käy on helppo koodata uudelleen, jotta vanha avain ei . LOQ Son omavoimainen uuden sukupolven lukitusjärjestelmä, joka korvaa hankalasti hallinnoitavat mekaaniset sarjalukostot ja ulkoisesta virtalähteestä riippuvaiset elektromekaaniset lukot. LOQ S-järjestelmää voit hallinoida internetin kautta.


Palvelukeskuksesta voit ostaa uuden avaimen kadonneen tilalle. Pääsyoikeuksien hallinta on nopeaa ja helppoa, kadonneet avaimet. Uusi avain maksetaan seuraavan vuokranmaksun yhteydessä.


Jos kadonneesta avaimesta tehdään lasku poismuuton . No kävi niin että kadotin kotiavaimeni. Isännöitsijätoimisto tekee tilauksen heidän käyttämästään valtuutetusta Abloy liikkeestä, josta sitten ilmoitetaan kun avain on noudettavissa. Elekroninen systeemi on Iloq , eikä se ole edes Abloyn systeemi, eikä siinäkään ole paristoa avaimessa.


ILOQ - avain (uusi avain kadonneen tilalle). Sisältää avaimen ohjelmoinnin ja uuden avaimen. Videolla näytetään moneen kertaan miten huipputurvalliseksi mainostettu elektroninen iLOQ -lukko aukeaa nopeasti erilaisilla avaimilla , joiden koodaus on sotkettu.


Videon julkaisun jälkeen suomalaiset lukkoseppämestarit testasivat asian ja päätyivät samaan lopputulokseen. Tämä systeemi on joustava. Digitaalisia lukitusjärjestelmiä tarjoavia merkkejä on markkinoilla muutamia, esimerkiksi suomalainen iLOQ.

Se mainostaa itseään maailman ainoana . Onko täällä ketään, joka olisi joutunut hankkimaan uuden iLoq - avaimen kadonneen tilalle? Mitkä oli todelliset kustannukset? Hoas:n kauhuskenaariohinnaston perusteella näyttäis tulevan . Sillä saa: työnnä metallitikku reikään ja väännä -periaatteella toimivan lukon (eli kuten mikä tahansa perinteinen mekaaninen lukko), poistettua kadonneet avaimet järjestelmästä . Lukko ja avain eivät vaadi toimiakseen paristoja, vaan tarvittava sähköenergia syntyy avaimen työntöliik- keestä. Lukot ja avaimet ovat täysin ohjelmoitavia, joten esimerkiksi kadonnut avain voidaan poistaa nopeasti ja helposti järjest-. Mikäli tarvitset lisäavaimen tai avaimesi katoaa (katso ensin kohdasta ”Jos avain katoaa” toimintaohjeet), ole yhteydessä asukastoimistoon.


Moni taloyhtiö hylkää älylukot kalliina – kontulalainen kerrostalo säästi hankintahinnan kun yleisavain katosi. Q - avaimet toimivat perinteisten avaimien tapaan, mutta . Helsinkiläisen kerrostalon yleisavain katosi. ILoq - avainten kopiosuojauksessa olennaista ei ole patentin voimassaoloaika vaan vahva salaus. Salauksen pitäisi Pipisen mukaan.


Kun avain katoaa, on lukot vaihdettava tai sarjoitettava uudelleen. Tallessa olevia avaimia ei myöskään tarvitse vaihtaa. Vahvasti salatussa digitaalisessa iLOQ. Lähes puolet suomalaisista jättää kertomatta avaimen hukkaamisesta taloyhtiölle.


Suurin syy kertomatta jättämiseen on se, että uuden avaimen pystyy teettämään itse. Suomalainen lukkovalmistaja iLOQ selvitti, kuinka moni suomalainen on hukannut elämänsä aikana avaimet ja mitä seurauksia . Kolmen vuoden tk-työn jälkeen järjestelmä oli valmis ensiesittelyyn turva- alan messuilla. Kaikki avaimet ovat samanlaisia, ja ne erilaistetaan lataamalla avaimen mikrosirulle halutut tiedot .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit