Apuu mökit

A - Puu Oy on Keski-Suomessa toimiva nykyaikainen hirsitalotehdas, jolla on pitkät perinteet. Yritys sijaitsee Muuramessa lähellä Jyväskylää. Huvilamarkkinointi Laaksonen Ky. Sijaitsemme kerttulan- ja voudinkadun risteyksessä.


Valikoimistamme löydät huvilat, saunat ja pihatuotteet.

Tuotemerkit: A - Puu Oy sekä Konsta-Talot. Voit noutaa esitteet lisämalleistamme myyntipisteestämme raisiosta tai lataamalla . Olen yrittänyt etsiä pientä mökkimallia ja tietty pien. Vehasen talot valmistaa laadukkaita ja ekologisia hirsilomakoteja, hirsitaloja ja hirsimökkejä, suomalaisen hirren ja vahvan suunnitteluosaamisen ansiosta.


A - PUU MÖKIT , SAUNAT, HUVILAT, PIHARAKENNUKSET. TEUVAN MÖKKI - JA SORVITUOTE MÖKIT , SAUNAT, LEIKKIMÖKIT , HUVIMAJAT, AITAT JA VARASTOT. NYKYKOTI LÖYLYVALMIIT SAUNAT JA VALMISAITAT.

Tervetuloa tutustumaan laajaan mökkinäyttelyymme Heinolaan. PELLOPUU OY JALOSTAA TIUKKASYISSESTÄ POHJOISEN PUUSTA TUOTTEITA: HIrsitaloja, Hirsimökkejä, hirsihuviloita Liimapuuta, palkkeja, pilareita, tolppia ja lujuusmääriteltyjä kattotuotteita. Tuotteita valmistamme männystä ja kuusesta. Lapin Punahonka on talotuotannon tuotemerkkimme.


Valmistamme lamellihirsiä . Laatuluokka: QHenkilömäärä:8. Mikkeli Vanhamäki Santarantie A. Löydä uusi kotisi jo tänään! Meilt pihapiiriin erilaiset pienrakennukset ja sorvialan tuotteet. Kevythirsinen aittarakennus. Alatalon Lomamökit sijaitsevat Kuopion kaupungin Airakselan kylässä.


Kaikki mökit ovat kirkasvetisen Petäisen-järven rannalla rauhallisessa maalaismaisemassa. Mökkimme on luokiteltu valtakunnallisen MALO- laatuluokituksen mukaisesti. Mökkien lisäksi vuokraamme kirkkovenettä ja järjestämme käsityökursseja.


Rovaniemeltä 1km pohjoiseen, Levin matkailukeskuksessa päärinteen ja kylpylän vieressä.

Talon alakerrassa toimii yökerho, joten musiikki kuuluu huoneistoon yökerhon ollessa avoinna. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit