Geelilakkaus kotona ilman uunia

Lyhyesti kerrottuna Miracle Gel on kynsien geelilakkaus kotona , ilman uv- uunia. Toisin sanoen voit tehdä itse salonkitasoisen geelilakkauksen , joka kestää kynsillä jopa kahden viikon ajan. Tarvitaan vain Miracle Gel väri- ja päällyslakat. Kaksi kerrosta värilakkaa levitetään suoraan puhtaalle kynnelle ilman.


Itse olen ihan innoissani, koska aiemmin jouduin lakkaamaan kynteni noin joka toinen päivä, jotta ne pysyivät siisteinä.

Nyt lakkaan kynteni noin kertaa kuussa. Ensiksi lakataan siis tuolla bace coatilla, sitten geelilakka ja lopuksi top coat. Kuivuu ihan itsekseen ilman uunia niin kuin ihan tavallisetkin lakat.


Värillinen Gel Nail Lacquer ja Gel Nail Lacque -päällyslakka reagoivat yhdessä muodostaen kestävän ja kiiltävän lakkakerroksen päivänvalossa ja keinovalossa, ilman UV-lamppua. Lopputuloksena viikon upea kiilto ja kesto. Hypo- allergeeninen koostumus.


Levitä kynsille kaksi kerrosta värillistä lakkaa. Sen sijaan IsaDoran ja Essien ilman uv- uunia kovettuvat geelikynsilakat vaikuttavat kiiltävämmiltä ja jopa kestävämmiltä kuin heidän perusvalikoimansa kynsilakat.

Naturel Led- uuni , kynnet. Geelilakka -aloituspaketti ilman uunia. Huippuedullinen Noname Cosmetics geelilakkojen aloituspaketti. Aloituspaketteihin kuuluu kaikki se mitä tarvitset voidaksesi aloittaa kynsien tekemisen . Jos olet siis kiinnostunut pitkäkestoisesta lakkauksesta tai koristeluiden pohjasta, jonka voit tehdä itse kotona , niin kannattaa ehdottomasti lukea postaus loppuun saakka!


Lakat eivät tarvitse uunia tai muita erityisvälineitä, sillä ne eivät ole oikeita geelilakkoja. Kynsilakka lakataan normaalisti ja päälle lisätään sarjaan kuuluva. Tavoitteena oli viisi päivää ilman lakkaamista.


Koska kynsilakkojen kestävyys sinänsä on jo useassa . Lisäksi geelilakan levittämiseen voit käyttää niin paljon aikaa, kuin haluat , sillä geelilakka kuivuu vasta kun kuivatat lakan uv- uunissa. Kyseessä on siis IsaDoran uusi Gel Nail Lacquer -kokoelma, jonka lakat kuivuvat nopeasti päivänvalossa tai keinovalossa ja tämän lisäksi lakat poistetaan kynsistä tavallisella kynsilakanpoistoaineella. Aikas hyvä uutinen ainakin itselleni , koska vierastan jo pelkkää ajatusta UV-lampusta tai uunista tai . Bernerin uusin uutiskirje hämmästytti, kummastutti ja ilahdutti.


Ilona testasi, onnistuuko kynsitumpelo loihtimaan itselleen siistit geelikynnet kotona. Täydellisempää kynsitumpeloa saa siis hakea kokeilemaan, kuinka kynsien geelilakkaus onnistuu Orlyn tee se itse -paketilla. Tosin tumpelon ensimmäinen pettymys on se, ettei paketin avulla saa omiin kynsiin pituutta.

Geelikynnet kiiltävät upeasti, niiden ei tarvitse pelätä lohkeavan hetkessä, ja nykyään niitä on helppo tehdä myös kotona , kunhan hommaa ensin niitä varten vaadittavan pienen UV- uunin. Upeiden kynsien poistaminen ei kuitenkaan ole erityisen hauskaa. Geelikynsien paras puoli, eli kestävyys, muuttuu poistovaiheessa . Mulla on myös CND Shellacit kotona , toimii hyvin jos tekee pohjatyöt kunnolla (kuten kaikissa muissakin rakennekynissä). Paketti sisälsi UV- uunin (12w), viilaa, pohjustajan, alus-ja päällysgeelilakat sekä 3kpl värillisiä geelilakkoja valinnan mukaan.


Alennus lasketaan automaattisesti kassalla. Lakkaa pohjalle aluksi Twin Coat ja kuivata normaali UV- uunissa n. Tuotteet on tarkoitettu ammattikäyttöön ja soveltuvat myös kotona käytettäviksi. Onko geelilakkaus teille tuttu? Tarkoitan kynsilakkamaista ainetta, joka kovetetaan led-valon avulla. Yleensä geelilakkauksia tehdään kauneushoitoloissa, mutta markkinoilla on myös kuluttajille suunnattuja pakkauksia kotikäyttöön.


Rakennekynsiä en välttämättä alkaisi vääntämään kotona ilman kunnon koulutusta tai . Tämän tuotteen erityisyys: Lakka on helppo nykäistä irti kynnestä silloin, kun siltä tuntuu - ilman työlästä kynsilakanpoistoaineella tapahtuvaa puhdistusta. Itse sain kyseisen lahjaksi jouluna joten ei vielä kovin pitkää kokemusta. Mutta osaisiko joku kokeneempi kertoa ns. Toimiiko sellaset kynnet niinku rakennekynsinä jos ostaa netistä (sellasia pitkiä läpinäkyviä kynsiä mikkä pitää sit viilata sopiviks) ja jos ne liimaa kynsiliimallaja sit siihen päälle sillä liimalla jotain blingejä.


Ja pysyyko ne värit ilman sitä uunia ? Tai miten ne tais pysyyn?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit