Korvakorun reiän tekeminen itse

Ei maksa paljo liikkeessä. Sen verran halpaa on liikkeessä. Olisko max kympin reikä nykyään, voi olla halvempikin. Nyt annan tahalleen mennä niiden . Tyttö haluaa korvan rusto-osaan lävistyksen 3.

Millaiset kotihoito ohjeet annetaan, jos ottaa reiät korviin. Osittain umpeen mennyt korvakorun reikä korvalehdessä. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Muoti ja kauneus › Lävistykset Välimuistissa Samankaltaisia 26.


Mulle tehtiin ala-asteella korvareiät ja nyt sitten olin ajatellut jo itseasiassa vime kestästä lähtien, että haluaisin molempien reikien viereen vielä toisetkin, eli kaks reikää. Laitoin nyt ihan tavalliset hopeiset korvakorut , niin mikäs se juttu on kun oon kuullut että harjotuskorvisten pitäis aina olla kultaa? Ite oon tehny reikää itse neulalla, olen vaan hakaneulan polttanu sytkärillä ja huuhdellut ja pyyhkinyt nenäliinaan, ei ainaskaan oo omat korvat tulehtunu. Ei sitä kyllä voi millään kanavaneulalla tehdä, kanavaneula on ompeluun, injektio- ja kanyylineulat lävistykseen ja lävistäjät lävistysten tekemiseen !

Hakaneulalla eli semmonen semipaksu :D 2. Ei, vähä kuumotti korvaa vain. No ei ne kyllä koskaan mitään kovin teräviä ole. Ehkä silloin jos se reikä ei ole umpeutunut kokonaan, niin korviksella läpipainaminen on helpompaa.


Suosittelen tosiaan noita injektioneuloja, jos itse tahdot välttämättä laittaa. Riippuvien korvakorujen teko vaatii vähän enemmän näperrystä ja tarkkuutta. Riippuvat korvakorut voi tehdä mistä vain tarpeeksi pienestä ja kevyestä, jos siinä on reikä , josta korun voi ripustaa. Välihelmet ovat tarpeellisia paitsi koristeina myös siksi, että korupiikki saattaa valahtaa helposti riipuskorun läpi, . Lapsern korviksen reikä uhkaa mennä. Fk9VQkIXiU Samankaltaisia 22.


Lataaja: pottukoira tässä nähään miten tehään reikä korvaan,150tilaajan kohalla teen hiirenloukku haasteen,siinä sitte räpsitään. Korviksien tekemiseen tarvitset itse korujen lisäksi korvisten takaosia ja liimaa. Kannattaa liimaa ostaessa varmistaa myyjältä tai liiman tuoteselosteesta, että liima on niin tehokasta, että sitä voi käyttää korvakorujen tekemisessä.


Jos korvista ei reikiä löydy, hanki klipsikorvakorujen takaosia. Ja on se kummaa jos susta tuntuu hölmöltä laittaa alle millin paksusta korua, kun jokainen normaali korvakoru on alle millin ja lävistyskorujakin löytyy alle sen. Ulos se voi kasvaa 6mm:nenkin koru, mutta jos teet sen reiän itse , etkä huolehdi hygieniasta, niin voi koko korva tippua pois, vaikka neula olis . On tietysti jokaisen oma asia miten tämän tekee, monethan lävistävät juuri korviaan itse (tätä olen itsekin aikoinaan harkinnut kun kaveritkin teki) ja nyt on ainakin täällä italiassa yleistymässä tee-se- itse lävistykset joissa korvakorun mukana ostetaan klipsi jolla puristetaan reikä korvan läpi.

Korvakoruja käytetään nykyään . Kotiin tullessaan toisessa korvassa oli korvakoru ! Joskus vuosia vuosia taaksepäin (lapsi oli kai vauva) olen tehnyt itse hygieniasta huolta pitäen apteekin neulalla itse yhden reiän. Onneksi en minä :D siis tolla tarkotin sitä, että minä, ÄITI, olen ITSE ITSELLENI tehnyt reiän kotona. Repeäminen ei tarkoita sitä, että koko korvalehti menee poikki (vaikkei sekään ole mahdotonta), vaan vaikka aivan pientä haavaa reiän sisäpuolella.


Ehdottomasti yleisin venytys tehdään korvalehtiin ja suurin osa niistä aloitetaan normaaleista, ammutuista korvakoruista. Mätiminen loppui vuorokaudessa, ja sen jälkeen korvat ovat olleet täysin terveet. Itse kallistun lähemmäs milliä. Harjoituskorviksia pidimme tarkoituksella reippaasti yliaikaa, jotta reikä todella muodostuisi.


Oikeat korvakorut vaihdettiinkin vasta kesäloman alussa. F valitsi itse violetit perhoset, joista toinen hukkui jo ensimmäisenä yönä. Mielestäni korvakorut ei oikeastaan sovi ihan pikkuvauvalle. Eivät ne vauvan korvissa näytä niin kivalta.


Tämä on tietenkin makuasia. Minusta kuitenkin kannattaa odottaa siihen asti, että lapsi pystyy itse kantamaan vastuuta päätöksestä ja tietää mitä on tekemässä. Silloin ymmärtää, mitä tulee tapahtumaan . Kätevällä helmipiikillä saat tehtyä tiukat solmut helmien väliin ja siirrettyä solmut aivan helmen reiän viereen.


Tällä työkalulla voit itse valmistaa metallilangasta erikokoisia lenkkejä, renkaita ja spiraaleja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto