Pienen mökin sisustus

Ajaton mökki saaristossa. Mökkikeittiöt Rantatalot. Saaristossa sijaitseva mökki on omistajilleen kuin toinen koti. Sen sisustus uudistettiin mustalla ja valkoisella tyylikkään ajattomaksi. Rantamökin pieni tupa pursuaa vanhoja huonekaluja ja esineitä.


Rikkinäinen tuoli on nostettu kattoon koristeeksi. Yli satavuotiaan hirsimökin tuvassa sisustus kunnioittaa vanhaa tyyliä. Puuhella on alkuperäinen. Mökin sisustus voi vaihdella perinteisestä moderniin tai kotoisasta koristeelliseen. Mökillä halutaan useimmiten viettää aikaa.


Terassilla voi kylpeä pienessä puulämmitteisessä uima-altaassa. Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta mökki. StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat.


Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön - jaa inspiraatio! Pieneen mökkiin saadaan lisää tilan tuntua maalamalla kellastuneet seinälaudat. Moni pelkää mökin tutun ja turvallisen ilmeen uudistamista, mutta jo pienillä keinoilla saadaan aikaan raikkaampi ilme.


Käytä seinäpapereita, jotka myötäilevät sisustuksen värejä. Myös esimerkiksi pystyviivaiset kuosit saavat . Suomessa on lähes puoli miljoonaa kesämökkiä, ja lisää rakennetaan koko ajan. Vaikka uudet kakkoskodit ovatkin usein isompia ja paremmin varusteltuja, suuri osa mökeistä on edelleen pieniä, perinteisiä mummonmökkejä. Mutta miten mökki kalustetaan, jos neliöitä on vain pienen yksiön verran? Kun mökkimatka taittuu veneellä, stressi karisee rauhallisella soutumatkalla.


Perillä odottaa rauhan tyyssija, jossa sorsatkin koputtavat kohteliaasti nokallaan oveen ruokaa halutessaan. MIKÄ: Kotoisa pieni saarimökki , m². MISSÄ: Hämeessä, Näsijärven saaressa. TÄÄLLÄ MÖKKEILEVÄT: Pia Muhli, . Arja ja Raimo Saari viettävät kesät mökillä , jonka hirret ovat yli kaksisataa vuotta vanhoja. Uusi saunamökki on Ville-pojan.


Keittiön sisustuksen pohja on tehty maalaamalla seinät valkoisiksi. Hirsi hengittää ja tasaa huoneilman. Suomalaiseen kesään kuuluu täysin erottamattomasti mökkielämä :) Jos olet onnekas ja sinulla on oma kesämökki, löydät tästä tuoteryhmästä kaikkea pientä kivaa mökin sisustusta piristämään sisällä ja ulkona. Ja jos taas sait kutsun ystäväsi mökille , tässä kattaus varmoja tuliaisviemisiä!


Sen lääkkeen nimi on mökki. Viime vuosina kevätkin on tuntunut verrattain mukavalta ajalta. Kun kevätnuupahduksesta on päästy yli - voi pojat! Virtaa olisi kuin pienessä pitäjässä ja ideoita pulppuaa pääkopasta siihen malliin, että toisinaan itseänikin heikottaa.


Siitä samaisesta energiapatoumasta on peräisin myös tuo . Ilmaisena yli päivää jäljellä. Monessa suomalaisessa kesämökissä on hirsiseinät tai puupaneelit, jotka ovat tummuneet ja kellastuneet ajan myötä ja mökin yleisilme on tumma ja. Näillä vinkeillä saat uutta raikasta ilmettä mökin sisustukseen ! Jos tila on pieni , kannattaa tapetti laittaa vaakasuoraan, jotta se tuo lisää tilan tuntua. Kun on aika hyvästellä mökki talveksi, käy läpi tämä kymmenen kohdan lista.


Muistisääntönä on HEIPPA KESÄ. Talvikylmän mökin sisustus kannattaa tarkistaa heti kevään alussa. Käy läpi etenkin mökin sohvat, sängyt ja patjat, jotta mahdolliset hiirten ja muiden eläväisten aiheuttamat tuhot löytyvät heti. Ehjät ja siistit päälliset ja kankaat pestään ja tuuletetaan. Sisustamisen palo on kytenyt hurjana sisälläni ja roihahti oitis liekkeihin, kun iskin silmäni jälleen kerran meidän kesämökkiin.


Aloitin kuitenkin suunnittelemaan pientä piristystä mökin ulkonäköön ja lopulta siunauksen saaneena, alkoi hihat heilumaan, kun lähdettiin yhtenä iltana A:n kanssa kohti mökkiä. Joitakin, ehkä neljä tai viisi vuotta sitten suunnittelupöydälläni oli projekti, joka oli tämän pienen mökin sisustaminen. Harmi, ettei minulla ole kuvia lähtötilanteesta, oli vähän erinäköistä kuin nyt. Silloin kokonaisuus oli yleisilmeeltään tummanpuhuva ja kovin puinen.


Jopa niitä tuskaisen hikisiä öitä tällä hetkellä :) Me ollaan ihan just kohta lähdössä mökille , mutta päätin esitellä teille paikan, jota täällä ei ole juuri vielä nähtykään. Saunamökissä on saunan ja pesutilan lisäksi luonnollisesti myös tuollainen pieni , mutta sympaattinen tupahuone. Todella söpö pieni mökki ! Kyllä tuonne kehtaa nyt vieraitakin kutsua!


Aitan kunnostuksesta olettekin saaneet jo maistiaisia ja sen esittelyyn palaan pian, nimittäin nyt on senkin mökin sisustus valmis. Sitten onkin vuorossa päämökki , mutta sen remppa on nyt pikkuisen holdissa. Aurinko, meri ja ihana saaristolaismökki. Skandinaaviseen tyyliin sisustetussa kesäkodissa on kaikki kohdallaan.


Kauniilla säällä pakkaamme koriin eväät ja suuntaamme veneellä jollekin pienelle luodolle nauttimaan auringosta ja uimisesta, omistajat kertovat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit