Keittiön kaapin ovien maalaus

Maalilla ja uusilla vetimillä saat paljon aikaan ja Maalilinjan vinkeillä projektin nappiin. Se on edullinen tapa uudistaa keittiö omaan tyyliin sopivaksi. Ohjeita maalaamiseen kysytään joka arkipäivä Tikkurilan Maalilinjan asiantuntijoilta. Kaapinovien ruiskumaalaus on edullisin vaihtoehto saada uutta ilmettä keittiölle.


Ruiskumaalaus antaa uuden elämän vanhoille oville ja kalusteille.

Ovet käytetään maalaamolla, jossa tehdään pohjatyöt ja maalaus. Värin saa valita ammattilaisen värikartasta, myös kiiltoasteita on useita. Suosituin kiiltoaste on puolihimmeä, . Lopputuloksesta tuli raikas ja tupakeittiön valoisuus on ihan uskomaton kaapinovien uuden ilmeen myötä!


Ja paljon valoisuutta lisäsi myös katon maalaus. Harmi että minulla ei ollut kunnollista ennen-kuvaa, kun pikaisesti pimeällä räpsin kännykällä, mutta jälkeen kuvasta huomaa eron. Yritä siinä sitten olla ja katsella keskeneräistä keittiötä aamukymmeneltä tietäen, että seuraavan kerran saa tarttua telaan seuraavana aamuna.

En suosittele kaapinovien maalausta hätähousuille tai muuten huithapeleille ihmisille. Homma on tehtävä rauhallisin ottein ja valumajälkiä varoen. This feature is not available right now. Ratkaisu löytyi yllättäen tuttavan sivulauseessa mainitsemasta naapurista , joka oli maalauttanut keittiönsä kaapinovet uuteen uskoon.


Tekijäksi he olivat valinneet Helsingin Tattarisuolla sijaitsevan Sarja- Maalaamon, teollisuuden alihankintamaalaamon, joka maalaa siinä sivussa myös esimerkiksi . Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. From heku with love: KEITTIÖN KAAPINOVIEN MAALAUS heculina. Välimuistissa Samankaltaisia 7. Muistattekin varmaan ne punaiset korkeakiiltoiset kaapinovet, jotka asunossamme ennen olivat.


Hienot nekin toki olivat, mutta eivät lainkaan meidän tyyliset. Vähän vaivannäköä ja jonkin veran maalia on pieni uhraus vuosikymmeniä vanhojen kokopuuovien ehostukseen. Työ on vaivan arvoinen, jos ovet ovat muuten ehjät ja lujarakenteiset.


Mahdolliset vanhat ja lohkeilleet maalikerrokset on paras . Jos rungot ovat kunnossa, riittää usein ovien maalaaminen. Keittiönkaappien uusiminen kokonaan maksaa maltaita. Kannattaako keittiön kaapinovien maalaus ?

Katso blogistani ennen ja jälkeen kuvat ja päätä itse! Meille tämä oli paras vaihtoehto keittiöremontille. Jos keittiön kaappien ovet alkavat näyttää siltä, että niille pitäisi todellakin tehdä jotain, mutta budjetti ei riitä isomman remontin tekoon, niin ovien maalaus on edullinen vaihtoehto! Mikäli ovien pinnat ovat kohtuullisen hyvässä kunnossa, eikä isompia lommoja ole, maalaamalla päästään pienellä vaivalla . Haluaisimme tarjouksen keittiönkaapinovien maalauksesta.


Maalattavana olisi valkoiset laminaattiovet, joissa on uurrettu pyökkikehys. Ovien määrä on: kpl yläkaapin ovia. Ollaan haaveiltu keittiöön valkoisista kaapin ovista.


Nykyiset ovat 18vuotta vanhat, (Domus- keittiö ) pyökin väriset. Onko kukaan maalannut vanhoja keittiökaapiensa ovia ? Haluaisin ostaa asunnon, jossa on karmean väriset keittiökaapit. Tällä hetkellä ei ole varaa laitattaa uutta keittiötä , joten ensihätään ajattelin, että voisin itse maalata 90- luvulla laitetut ovet.


Vanhat rungot menettelee vielä. Millaista maalia, millaiset . Vihdoinkin pääsen kertomaan keittiöremontin etenemisestä. Maalausurakka on lähes päätöksessä - ainakin toistaiseksi. Pyökinväriset avohyllyt ja laatikostot ovat nyt valkoiset ja ovet siistit. Työ sujui hitaammin kuin ajattelin, vaikka näissä asioissa minulla riittääkin kärsivällisyyttä.


Periaatteena kun on, että . On ollut muutaman vuoden Bochin ruisku ja luulin itsekkin sen olevan lelu , mutta olin väärässä. Maalattu paljon ja jos yleensäkkin osaa ruiskulla maalata , jälkikin on kelvollista. En nyt hienoa autoa menisi sillä maalaamaan , mutta kaikki muut sillä ruiskuttelen. Helppo ja nopea puhdistaa eikä tarvitse . Yksi tuttu maalari kehotti maalaamaan ovet telalla, jonka päälle oli vedetty sukkahousu (tulee tasainen jälki, eikä nukkaa). Spraymaali tahtoo kokemattoman käsissä . Tarkotuksena itellä ois kans maalata valkoseks kaapin ovet (nykyään puiset oranssihtavat).


Meillä on kans tommonen kuvio kaapin ovessa, joten kysymys kuuluu, että miten sait ne maalattua tasaisesti? Käytitkö telaa vai pensseliä? Ja tuo keittiömuutos on aivan mahtava! Muuttu aivan täysin :) Reply .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit