Kuultolakkaus vanhan lakan päälle

Bistrot lakkaa voidaan käytää myös vanhan lakan päälle. Väritön lakkaus : -Hio vanha lakkapinta mataksi, jotta uusi lakka tarttuisi paremmin. Tähän tarkoitukseen soveltuu parhaiten No: teräsvilla.


Voit käyttää myös hienoa hiekkapaperia, mutta silloin pitää hioa todella varovasti, ettei vanha lakkapinta. Supreme Being (130K mainepistettä). Ryhmä: Jäsenet Viestit: 6K, Vierailut: 0.

Ei onnistu kuultolakkaus tarkoittamasi lopputuloksen aikaan saamiseksi vanhan lakan päälle. Eikä se onnistu lateksillakaan. Pitää olla eri aineet, ja lopputulema ei ole kuultava . Raot voi täyttää akryylimassalla, maali pensselillä päälle.


Parasta tulosta haluava tekee koko työn kevättalvella. Lakan päälle vedetty maalikerros tai . Kysyisin nyt viisaammilta, miksi en voisi yksinkertaisesti lakata uudella lakalla vanhan lakan päälle ? Onko se aivan pakko poistaa ensin, ja jos on niin miksi? Pinta on tasainen ja kulumaton, joten ei siihen pitäisi ihmeempiä läikkiäkään syntyä.

Epätasaisemmaksi se varmaan jää jos ryhdyn sitä hiomaan. Osittain kuluneisiin kohtiin väri imeytyy helpommin, joten on tärkeää että pinta on ehjä. Parhaan ja tasaisimman lopputuloksen saat, kun levität sävytettyä kuultavaa tuotetta puupuhtaalle pinnalle, eli aikaisemmin käsitellyillä pinnoilla paras vaihtoehto on hioa kaikki vanhat lakat pois.


Toinen vaihtoehto on hioa huonosti kiinni oleva lakka pois ja lakata päälle ensin kirkkaalla, kiiltävällä lakalla ja vasta sen . Ruokailuryhmän hionta ja uudestaan lakkaus. Onko pakko hioa lakattu mäntykaappi ennen. Mä pilasin meidän porraskaiteet!


Sitten sainkin oikein kuningasajatuksen, että ostan SÄVYTETTYÄ LAKKAA ! Lakkaahan voi vetää lakan päälle , ihan niinkuin maalia maalin päälle. Kerroin aikeistani rautakaupassa. Löysin hyvän sävyn ja lakka.


En tiedä miksi tuossa pitäisi käyttää Osmoa, kovan lakan päällä maali toimisi paremmin. Osmo kuivuu kovan lakkapinnan päällä pitkään. Osmo kyllä tarttuu ja vaikuttaa jopa kuivuvankin, mutta ongelma on juurikin tuo rimppiksen mainitsema syykuvioiden lakkaus umpeen. Vaihtoehtoja ovat vahaus, öljyäminen, lakkaus ja maalaaminen sekä petsaus. Kaluste saa uuden elämän, kun sen.


Entisöinnissä vanha lakka saa päälleen uusia kerroksia. Konservoinnin näkökulmasta ajan . Oksankohdat vaan on tuommoisessa vanhassa panelissa lähes mustia, joten ei ollut oikein kivan näköinen.

Lisäksi tuommoisen kuultomaalauksen tekeminen lakan päälle ei ole mikään ongelmaton juttu, tasaista ei taida saada kuin ruiskulla. Se uusi maali lakan päällä tahtoo ikään kuin liukua. Joo just noin se menee, mutta miten on, pysyykö kuinka pitkään? Puuttuu: kuultolakkaus HEI te jotka entisöitte huonekaluja ja tiedätte maalaamisesta. Mutta haluaisin siitä läpikuultavan valkoisen :D Eksyin sitten nettiin lukemaan ohjeita, niin noita läpikuulto juttuja on vaikka mitä :O On kuultomaali, petsilakka ja vielä joku vahaus juttu.


Aihe vapaa Välimuistissa Samankaltaisia 26. Että millä noista kannattaisi tuo pöytä maalata? O Jotain petsilakkaa pystyi käyttämään jopa vanhan lakan päälle ja jotain . Tuolien rungot hioin 2hiomapaperilla, eli aika hienolla ja päälle helmi kalustemaali joka teollisuuden lista väriin sävytetty( lämmin valkoinen).


Istuin osat ja pöytä hiomisen jälkeen wengen väriin sävytetyllä kiva kalustelakalla. Lakka petsin sijaan, koska helppo taas . Ei tarvitse vaihtaa uutta parkettia, eikä asentaa vanhan parketin päälle laminaattia. Win-win tilanne kaikinpuolin siis.


Ja jotta asia on kunnolla loppuun asti mietitty, olemme jo katsoneet uuden pintakäsittelyaineen valmiiksi. Tietenkin sillä edellytyksellä etä tuo Stripper toimii ja saamme kaiken lakkapinnan. Työläin, tai ainakin tylsin vaihe huonekalujen tuunauksessa tai entisöinnissä, on vanhan pintakäsittelyn poistaminen.


Varsinkin aloittelijalla on kova hinku päästä levittämään pintaan uutta väriä, ja tästä työvaiheesta halutaan päästä eroon . Vanhan pintakäsittelyn poistaminen. Petsiä on kolmea eri tyyppiä: vesi-, öljy- ja liuotinpetsiä. Tee valitus loukkaavasta kuvasta.


Petsaaminen muuttaa puumateriaalin alkuperäisväriä, mutta jättää puun syyt näkyviin. Petsaus ei itsessään vielä suojaa puuta, vaan sen päälle on aina lisättävä jokin suoja-ainekerros, esimerkiksi lakka tai vaha. Sivuloiden vanhat Lundia-hyllyt, kaapin ovet ja runkopuut hiottiin pinnoiltaan puhtaiksi.


Vanha lika kannattaa hangata pois tarkasti, jotta päälle saadaan hieno lakkapinta. Lakkaus antaa kovemman pinnan ja se kestää esimerkiksi kosteutta vahausta paremmin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit