Kuntta kokemuksia

Aattelin kokemuksiani jakaa niille jotka tuota pohtivat. Kuntta , eli siis mentsänpohjamatto, eli siirtopohjavarvikko. Markkinaäijien mukaan vaivaton vaihttoehto nurtsille.


Toissavuonna onnistuin ajettavan ruohonleikkurin ympäriämräri myllämään tontin rinneosuuksilla ja niihin sitten tilasin kunttaperkelettä. Kunttaa on käytetty kasvavassa määrin viherrakentamisessa noin vuoden ajan. Piiraisen mukaan tapana on, että jos asennettuna tilattu kuntta ei menesty, .

Mutta kuntta kestää ja voi hyvin hänen mukaansa missä vaan, kunhan tosiaan siitä alkukosteudesta huolehditaan. Lannoittaa ei saa jatkossakaan. Kunttaa siirretään niistä . Hinta on riippuvainen mm. Kuntan neliöhinta lienee jotai 20€.


No lapsiperheellä näytti olevan varaa laittaa temmellyskenttään tuo summa. Talo alkaa olla jo valmis, mutta piha on muuttunut rakennustöiden jäljiltä sotatantereeksi. Nurmikkoa saa leikata mökillä kyllästymiseen asti, joten onko mitään muuta vaihtoehtoa pihan maisemointiin? Kuntta eli metsänpohjamatto on viime vuosien aikana noussut varteenotettavaksi kilpailijaksi nurmikon .

Meillä on kuitenkin kuntan asentamisesta katoille hyviä kokemuksia kymmenen vuoden ajalta. Piiraisen Viherpalvelun kaksi muuta toimialaa ovat viherrakentaminen ja pihojen kunnossapito. Viherrakentamista Piirainen tekee vajaan parin sadan kilometrin säteellä Kajaanista, pihojen kunnossapitoa . Toimitamme suomalaista kunttaa neliön lavoissa. Tilaustuote, kysy meiltä edullista tarjousta! Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa nostetaan metsistä kunttaa eli varpukasvillisuuden peittämää metsänpohjamattoa.


Kuntta soveltuu omakotitalojen ja loma-asuntojen pihoille pintamateriaaliksi. Sitä käytetään myös julkisten alueiden maisemointiin: esimerkiksi tienvarsien ja luiskien ilme kohenee. Kuivemmalle ja karummalle kasvualustalle kukkiva keto on hyvä vaihtoehto.


Kedolla tarkoitetaan kuivaa kukkaniittyä, joka sijaitsee aurinkoisella kasvupaikalla, hiekkaperäisessä ja niukkaravinteisessa maassa. Sen kasvillisuus on harvahkoa ja matalaa. Niitty puolestaan edellyttää hieman tuoreempaa . Metsäsiirrännäinen eli kuntta on nyt suosiossa. Kuntta kaivetaan maasta usein avohakkuualueilta ja laitetaan rullalle kuljetusta varten. Metsämaa matkaa myyjältä asiakkaalle pitkiä matkoja - jopa Kainuusta aivan eteläiselle rannikolle asti.


Kaipaan kokemuksia maanpeittokasveista. Mä haluan jonkin mahdollisimman vähällä vaivalla onnistuvan ja vaivattoman ylläpidettävän. Mieluiten ei mitään rikkaruohojen nyppimisiäkään enää.


Kuntta , pääosin mustikka- ja puolukkavarpuinen metsäsiirrännäinen, on omiaan helppohoitoisen, kauniin ja viihtyisän kunttapihan toteuttamisessa.

Kunttalevyjen toimitus ja asennus edellyttää sopivaa pohjaa, jonka asiakas voi tehdä itse tai teettää muilla toimijoilla. Kuntta ei vaadi kasvualustaltaan paljon, sillä se kasvaa hyvin myös karussa maaperässä. Kuntta voidaan asentaa myös jyrkkään maastoon, ja se kestää sään rasituksia hyvin. Se onkin omiaan esimerkiksi . Vaikka metsäsiirrännäinen kuulostaa helppohoitoiselta pihalta, sitä se ei ainakaan aluksi ole.


Kuntalle pitää rakentaa sopiva kasvupaikka. Savimaalla se vaatii rikkakasvien juurikerroksen kuorimista, suodatinkangasta ja hiekkaa. Jos nurmikko ei menesty pihalla, kuntta voi olla hyvä vaihtoehto. Metsänpohjamatto eli kuntta on helppohoitoinen ja luonnonmukainen pihasi koristaja. Kiinteistö Oy Kuntta kokemuksia.


Kokemuksia Kiinteistö Oy Kuntta. Yrityksestä ei löydy vielä todennettuja asiakaskokemuksia. Oletko yrityksen edustaja? Varmista , että yrityksesi asiakaskokemukset näkyvät ja kuuluvat!


Tilattavan nurmialueen koosta riippuen hinta on noin 3-euroa neliöltä, ilman rahtikuluja. Kauemmaksi tilattaessa rahtikulujen kanssa nurmikon hinta voi noista muutamilla euroilla per neliö. Kuntta on siirtonurmen maalaisserkku, joka ei sovellu niinkään alueelle, jolla halutaan liikkua tai pelata. Kuhmon Kunttapiha toimittaa kunttaa eli metsänpohjamaata eri käyttötarkoituksiin, kuten viheralueita koristamaan.


Lue lisää aiheesta verkkosivuiltamme!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit