Bostik akvaariosilikoni

Homesuojattu ja UV-säteilyn kestävä. Neutraalisti kovettuva, homesuojattu ja UVsäteilyn kestävä yleissilikoni. Tarttuu hyvin ilman primeria useimpiin rakennusmateriaaleihin.


Ei aiheuta korroosiovaurioita. Käyttöalue: Sopii kosteiden tilojen, lasi- ja metallirakenteiden liikuntasaumoihin sisällä ja ulkona. Laadukas akvaariokäyttöön tarkoitettu silikoni. Soveltuu sekä makea- että merivesiakvaarioihin, terraarioihin ja lasivitriineihin. Useimpiin rakennusmateriaaleihin ilman primeria erittäin hyvän tarttuvuuden omaava neutraalisti kovettuva, homesuojattu ja UV-säteilyn kestävä yleissilikoni.


Eipä sattunut noista mikään silmään, joka akvaarioon sopisi. Muistaakseni Bostikilla on sopiva silikoni (saa vaikkapa Prismasta). Tärkeää on tarkistaa, ettei silikoni sisällä homeenestoaineita. Yleensä akvaarioon sopivasta silikonista on ihan erikseen maininta putken kyljessä.


Advanced Member Kuinka tehdään vedenpitävä. Akvaariosilikonin nimi 2. Lisää tuloksia kohteesta aqua-web. Käy myös akvaariokäyttöön.


Tiivistää lasia, kaakelia, tiiltä, lasikuitua, metallia jne. Väri, Musta, Valkoinen, Väritön. Tuoteryhmät hakusanan mukaan: Näytä enemmän kategorioita Näytä vähemmän kategorioita. Tuoteryhmät, joista löytyi tuotteita: Näytä enemmän kategorioita Näytä vähemmän kategorioita. Tuotemerkit hakusanan mukaan: Näytä enemmän tuotemerkkejä Näytä vähemmän tuotemerkkejä.


Bostikin silikoni, jossa on akvaarion KUVA, on ainoa oikea, ei sisällä homeenestoainetta, (myrkkyä) jota muut sisältävät. Bostik akvaariosilikoni ehdottoman turvallinen eläinolosuhteisiin, rautakaupasta riippuen 4-8 . Voidaan käyttää myös lasirakenteiden, emalin, ruostumattoman teräksen, akryylin, polyesterin ja vastaavien materiaalien tiivistämiseen. Saniteettilaatu ei sovellu. Silikonin tulee ehdottomasti olla myrkytöntä.


Rautakaupasta hankittaessa kannattaa varmistaa soveltuvuus, ainakin Bostik valmistaa sopivaa tuotetta. Joten saattaa olla ihan hyvääkin se sinun . Casco Saniteettisilikoni on hajuton, alkoksipohjainen, ilman kosteuden vaikutuksesta kovettuva korkaluokkainen 1-komponenttinen saniteettisilikonimassa märkätilojen liikuntasaumoihin ja tiivistykseen. Se sopii myös kaakelilaatoitusten liikuntasaumoihin, lattia- ja seinäpäällysteiden reunojen ym. Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.


Dana Limin tai Parasilicon akvaariosilikonia vois kokeilla, saatavuus akvasarioliikkeet tai eläinkaupat. Kolmas lasin ja metallin liimaamiseen käyttämäni on Bostikin Lasisilikoni. Bostikilla on myös akvaariosilikoni , joka tarttuu kun tauti ja sitä saa rautakaupoista - eli maksaa murto-osan . Vanha liima täytyy poistaa todella huolella, edes henkäyksenohutta kalvoa ei saa jäädä.


Enimpien silikoinien poistoon passeli työkalu on katkoteräveitsi. Sekoitin rautakaupasta saatavaa väritöntä akvaariosilikonia tärpettiin suhteessa yksi patruuna silikonia ( Bostik l) kahteen litraan tärpettiin. Sekoitussuhteeksi tuli siis noin silikonia.


Tämän tökötin levitin pensselillä pystytettyjen telttojen ja katoksen päälle. Best alternative sites to Fi. Enter to find more sites like bonafa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Lattiakaivon tiivisteen vaihto

Spinaalistenoosi leikkaus riskit