Suuret betoniruukut

Paikoilleen valetut suuret laatikot kehystävät tonttia kauniisti. Niissä kasvaa bambua, ainavihantaa murattia ja jaloangervoa. Koska ruukut ovat alttiina viimalle, kunnon kastelu on tärkeää. Pakkasenkestävät ruukut ovat liian raskaita siirtää, joten ne saavat olla . Voit jättää betoniruukut puutarhaan tai terassille talveksikin, kun käytät niihin pakkasenkestävää hienobetonia. Suuret betoniruukut on valettu sisäkkäisiin avosuisiin ämpäreihin.


Matala neliöruukku on valettu muoviseen . Millaisia omatekoisia betonikaukaloita tai betoniruukkuja teillä on pihoillanne? Ajattelin ensi viikonloppuna kokeilla sellaisen tekoa ja kaipaisin vähän inspiraatiota! Onko vinkkejä tekemiseen? Asettele ruukut ryhmiin terassille tai istuta kesäkukkasommitelma pihalle vaikkapa isoon betoniruukkuun. Aloita kesäkausi esimerkiksi narsisseista ja nosta tilalle ruukku juhannusruusuja keskikesän juhlan lähestyessä.


Ulkoruukku kannattaa valita omaan pihaan ja makuun sopivaksi. Kukkaruukku joka lähtöön löytyy Viherviisikon valikoimista. Mallistomme kattaa niin perinteiset kukkaruukut, altakasteluruukut, ulkokäyttöön tarkoitetut ruukut, sisäruukut, valoruukut ja -pallot, parvekeruukut- ja laatikot, betoniruukut , lasiruukut ja teräsverkkoruukut. Betoni sointuu kauniisti harmaisiin . Hitaasti kuivuen valuista tulee kestäviä, eivätkä ne halkea kun muottia irrotetaan. Jos esineen pintaan on jäänyt öljyä, pese se pois vedellä ja astianpesuaineella.


Halutessasi voit viimeistellä kuivuneen betoniesineen pintaa hiomalla. Vatien ja ruukkualustojen avulla voit suojella pohjaa liialliselta kosteudelta. Tee itse hauskat betoniruukut puutarhaan. Tein kasvihuoneen eteen muutamia yksinkertaisia ruukkuja betonista. Ruukkujen tekeminen on helppoa ja hauskaa!


Näiden isojen ruukkujen lisäksi betonista voi myös valaa siroja, sisälle sopivia ruukkuja, silloin betonin pitää olla hienojakoisempaa. Ylä-Anttila ja Liikanen: Rauha oli Koivistolle muuta kuin klisee 15. Näin Niinistö puhui Koivistosta: Suuri menetys hänen perheelleen ja koko Suomen kansalle – lue koko puhe sanasta sanaan 13. Siitä voi tietty olla montaa mieltä.


Jos laskee itselleen tuntipalkan niin ei kannattanut. Tarvikkeet maksoivat noin 60€ kahteen ruukkuun(betoni ja rouheet). Vanerin ja raudan sain ilmaiseksi mutta, jos ei näin hyvin kävisi niin niillekkin pitää laskea jotain.


Työtä noin 20h, josta suurin osa muotin valmistukseen. Keveyttä kukkaruukkuihin. Suuriin piharuukkuihin voit laittaa styroxin palasia pohjalle, niin ei mene niin paljoa multaa ja ruukuista tulee keveämpiä liikutella, ja turha vesi valuu mukavasti pois, eivätkä juuret mätäne sadesäälläkään.


Kotiin sisustusideoita sanalle betoniruukku. StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit. Nyt on sen aika, kauan odotetettu All I Ever Wanted is Here-blogin Karlan vieraskynäily!


Kylässä Karlalla -postauksessa pääsitte kurkistamaan upeasti remontoidulle pihalle ja kommenttiboksissa nousi esille toive piharemonttipostauksesta. Koska hänellä ei ole enää omaa blogia, lupasi Karla tehdä . Pirkka-lehdessä oli alkuvuonna juttu Tee-se-itse betoniruukuista ja vihdoin kesällä pääsin ulkoilmaan toteuttamaan projektia. Ajattelin kuitenkin lähteä liikkeelle suhteellisen helposta projektista eli ruukuista. Haluatko saada tilauksesi todella nopeasti tai noutaa sen lähimmästä myymälästä ilman lisäkuluja?


Meiltä saat nopean toimituksen Schenkerin noutopisteisiin tai suoraan kotiovellesi. Yli kg painavat tai kookkaat toimitukset, kuten aurinkotuolit tai betoniruukut , toimitamme ainoastaan suoraan . Kukkaruukussa muottina toimivia astioita on oltava kaksi: toinen sisäpinnalle ja toinen ulkopinnalle. Löysin mökiltä sopivan kokoisen saavin ja sen sisään sopivasti mahtuvan melassipöntön, jotka saivat toimia muotteina. Tee-Se-Itse -sarjassamme teimme tällä kertaa (kukka)ruukkuja pihalle.


Erilaisten säätä kestävien pihaesineiden teko on helppoa, mutta vaatii pientä virittäytymistä tunnelmaan. Ensin pitää tietysti keksiä mitä sitä tekisi, sitten suurin piirtein aiheeseen sopivat “muotit” betonivalulle. Ja rautaa pitäisi käyttää sitä . Arvioi tämä tuote ensimmäisenä.


Upea betoniruukku sisä - tai ulkokukille. Koko: K 20cm ja halkaisija 23cm. Valmistaja: Villa Collection .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto