Stumppaa tähän kokemuksia

Ihan oikeasti auttoi ajattelemaan täysin uudella tavalla ja lopettaminen on ollut uskomattoman helppoa ja tupakka ei ole edes mielessä! Suosittelen vilpittömästi ja . Mielikuviin, faktoihin, kirjailijan omiin kuvitelmiin? Tästä kirjasta sanotaan, että se on tosi hyvä tupakan lopettamiseen, mutta ennen sitä haluaisin tietää mistä kirja kertoo. Sain kyllä uutta näkökulmaa asiaan.


Ihan positiivinen kokemus tuon lukeminen oli, mutten silti kokenut mitään suurta valaistumista, saati sitten lopettamisen helppoutta.

Eli, tuossa olikin jo kysely kyseessä olevasta kirjasta, mutta ajattelin laittaa tähän toisen ihan yleisen keskustelun opuksesta. Hei Te, jo tupakoinnin lopettaneet. Miten olette onnistuneet? Lisää tuloksia kohteesta keskustelu.


Välimuistissa Samankaltaisia 4. Mä en halua nyt jeesustella, kerron vaan oman kokemukseni tässä! Helppo tapa lopettaa tupakointi kirjan. Olin useampaan otteeseen kuullut kirjan olemassaolosta, ja miettinyt lainaavani . Mulle on sitä suositeltu kun aion lopettaa tupakoinnin.

Onko ihan hölynpölyä, kun kaikki sitä niin kehuu ja että on muka HELPPOA lopettaa tupakointi kun on sen lukenut? Jaksaako sitä edes lukea kun se on niin paksu? Onko siis jotain sekavaa tekstiä vai ihan helppolukuista, ja saako . Kaikki vinkit tähän , kiitos.


Whiteandfresh whiteandfresh. Onko teillä lukijoilla kokemusta tästä kirjasta (ja tupakoinnin lopettamisesta)? Stumppaa tähän - kirjasta kokemuksia ? Osaatteko antaa vinkkejä, kannattaako kirja lukea ennen lopettamista vai aloittaa lukeminen samaan aikaan . Carr kumoaa tupakointiin liittyvät teesit yksi kerrallaan.


Tupakointi ei esimerkiksi lievitä stressiä vaan aiheuttaa sitä. Kuka odottaa hermostuneena taukoa palaverissa tai teatterissa? Kerro kommeneissa, kiitos.


Itse olen ollut nyt kuukautta polttamatta. Kirja on toiminut kohdallani 1:sti, ei vieroitusoireita, ei lihomista, ei oikeastaan mitään lopettamiseen liittyviä stereotypisia seuraamuksia. Aiheeseen stumppaa tähän kokemuksia liittyvät haut. Yrittäkää saada kirja jostain käteenne, se on todella hyvin kirjoitettu!


Itse entisenä tupakka-addiktina suosittelen lämpimästi! Tunnen useita henkilöitä, jotka ovat lopettaneet EASYWAYlla. Onko kenelläkään muulla kokemuksia tästä .

Suomentanut Helinä Kangas. Monia muitakin, toki, mutta aika on rajallista, keskittymiskykyni edelleen vielä rajallisempaa, sitä paitsi ns. Easyway -menetelmällä, jota en aio teille spoilata, tupakoinnin lopettaminen on nimensä mukaista. Noin prosenttia tupakoijista yrittää vuosittain päästä eroon tupakasta. Heistä vain viisi prosenttia pystyy olemaan ilman tupakkaa 3-kuukautta.


Tupakkariippuvuus ei ole pelkästään fyysistä, vaan myös psyykkistä ja sosiaalista. Perinteinen nikotiinikorvaushoito auttaa vain fyysisiin . Kirjaa on myyty yli miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Ensimmäinen yhteydenotto Helsingin kaupungin tupakkaklinikalle muutti elämäni suunnan.


Hyvät vieroituspalvelut voivat auttaa ratkaisevasti tupakoinnista irti pyrkivää. Tupakkaklinikka järjestää ryhmiä, joissa pohditaan toimivia lopettamiskeinoja, jaetaan kokemuksia ja saadaan vertaistukea. Toisen saattaa tehdä mieli tupakkaa kokoajan. Vähennä polttamista pikkuhiljaa, seinään lopettaminen harvoin onnistuu.


Hän piti kuukauden päiväkirjaa siitä, miten lopettaminen sujuu lääkkeen avulla. Samaan aikaan Assulin imi itseensä yliannostuksen nikotiinitietoa netistä ja kirjoista. Toiminut minulla paremmin, kuin mikään muu konsti, tosin sekään ei ole toiminut niin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto