Puukiuas hinta

Olipa toiveissasi näyttävä malli tai käytännöllinen puukiuas vesisäiliöllä, Harvian ja Narvin laadukkaat puukiukaat löydät K-Raudasta! Aito puukiuas tekee saunomiskokemuksesta ainutlaatuisen. Katso kampanjatuotteet.


Kiukaiden muotoiluun on panostettu ja sopiva kiuas löytyykin saunaan kuin saunaan, moderniin tai perinteiseen. Vertaile tässä kategoriassa kiukaita ja löydä parhaat tarjoukset!

Halpa Vertaa kaikki kiukaat hinnat alle 4euroa. Oletko pitkään haaveillut puukiukaasta , koska et ole koskaan lämmennyt sähkösaunalle? Vai haluatko vaihtaa vanhan uuteen? Palaa lapsuutesi mummolan saunatunnelmiin valitsemalla itsellesi uusi uhkea puukiuas.


Modernit puukiukaat on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Voit valita oman suosikkisi . Kastor Karhu PK puukiuas antrasiitin harmaa .

Hyvä kiuas on joka saunan sydän ja hyvien löylyjen edellytys. Mieleisesi sähkö- tai puukiuas tuo myös persoonallisuutta ja upeaa ilmettä saunaasi. Valikoimastamme löydät puu- ja sähkökiukaat eri väreissä, tyyleissä, tehoissa, koossa ja malleissa, vesisäiliöllä tai ilman. Meiltä löydät myös kiuaskivet sekä lisätarvikkeet . Saunaan tunnelmallinen puukiuas.


Siinä on elementit, jotka kuuluvat perinteiseen aitoon saunakokemukseen ja jotka puukiuas tarjoaa. Oletus Suositut Uusimmat Hinta Nimi. Helo PK -kiukaamme ovat jatkuvalämmitteisiä jaCE-merkittyjä sekä varustettuja muun muassa kaksitasoisella tulenkiertojärjestelmällä ja tyylikkäällä lasiluukulla. Kiukaan savuaukon halkaisija on 1mm. Mallissa on asennusta helpottavat säädettävät jalat, joiden avulla esimerkiksi savuaukon korkeus on helppo säätää oikealle kohdalle.


Kiuas voidaan varustaa piippumallin vedenlämmittimellä. Kivimäärä maksimissaan kg (kivikoko ø 10- cm). Narvi NC kiukaassa korostuu pelkistetty ja ajaton muotoilu. Kiuas on helppo sijoittaa niin perinteiseen kuin moderniin saunaan.


Vesisäiliön tilavuus litraa.

HARVIA PRO MUSTA PUUKIUAS Tyylikäs huippu-uutuus! Asiakashinta 43 € Hinta 49€. UPEA LAAVUKIUAS MISA 9kW, lämpeää puulla tai sähköllä! Kota Luosto puukiuas vesisäiliöllä. Misa Puulämmitteinen Kiuas 6-m³.


Kota Muuripata 50L kulmikas. Kota L - kiuas on uudistunut, nyt entistäkin parempi kiuas tunnetaan nimellä Kota Luosto. Kestävyyden ja hyvien löylyominaisuuksien lisäksi uudessa Kota Luosto -kiukaassa on säädettävät jalat ja valurautainen lasiluukku tukevalla kahvalla.


Puukiuas Narvi Kota Luosto runko. Lähes puolen vuosisadan Kota-kiukaat ovat vaalineet suomalaista . Ne luovat saunaan perinteistä tunnelmaa ja antavat täyteläiset ja kestävät löylyt. Olemme ottaneet valikoimiimme vain laadukkaita kotimaisia kiukaita, jotka sopivat erinomaisesti suomalaisen saunojan tarpeisiin: Ne ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja . Veto-kiukaita ovat kehuneet mm. Sellainen olisi itselläkin seuraavaksi mielessä.


Tosin vanha kiuas on vielä aivan liian hyvä vaihtoon. Hinta voi olla kyllä kovempi kun mainitsemillasi. Lähetämme tuotteet 1-arkipäivässä. Harvia Cilindro PC70EE on edullinen ja suosittu pilarikiuas 6-10mperhesaunoihin kätevällä erillisellä ohjauspaneelilla.


Jatkuvalämmitteisessä Narvi Aito -kiukaassa yhdistyvät tyylikäs, moderni muotoilu ja kestävyys. Tyylikkään musta, emaloitu teräsvaippa on helppo pitää puhtaana. Palvelu ei sisällä vanhan kiukaan poisvientiä.


Kotiinkuljetukset Suomeen: Sähkökiukaiden kotiinkuljetus euroa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Aurinkokellon suunta

Asuntovaunu purkaamo keijo salo lapua

Lattiakaivon tiivisteen vaihto